Annonce
Annonce
Fodbold

Dansk topkeeper har svært ved at finde smilet

Målmand Anders Lindegaard fik fuld spilletid for anden kamp i træk for United.

Den danske landsholdskeeper Anders Lindegaard har ventet længe på chancen i Manchester United. Og i de seneste to United-kampe er det blevet til fuld spilletid.

Men desværre for Lindegaard er begge kampe endt med kedelige 0-1-nederlag. Tirsdag tabte United, der gjorde brug af en del reserver, med 0-1 på udebane til tyrkiske Galatasaray i Champions League.

»Vi har tabt to kampe i træk. Jeg har spillet to kampe i træk, og vi har tabt to kampe i træk. Det er meget svært at smile over noget som helst positivt«, siger Lindegaard til klubbens hjemmeside.

Spansk målmand skadet
Uniteds spanske målmand, David De Gea, er i øjeblikket ude med en tandskade, så danskeren vil gerne bevise, at holdet kan vinde en kamp og score nogle mål i lørdagens Premier League-kamp mod Queens Park Rangers.

Læs ogsåLindegaard taber med Uniteds B-hold

»Der venter en vigtig kamp på lørdag mod QPR, hvor vi er nødt til at komme tilbage på sporet«, fastslår Lindegaard.

I den seneste ligakamp tabte United på udebane 0-1 til Norwich på et flot hovedstød af Anthony Pilkington, og tirsdag blev Burak Yilmaz Uniteds bøddel i et nyt 0-1-nederlag i en sand heksekedel i Istanbul.

Læs ogsåFerguson: Umuligt at købe Ronaldo tilbage

»Det var en ret speciel atmosfære at spille i. Meget hektisk, meget højlydt og larmende. Man kunne ikke rigtig kommunikere ved at råbe og snakke på banen. Man var nødt til at være mere visuel«, forklarer han.

Ros fra træneren
Lindegaard fik efterfølgende ros af manager Alex Ferguson, så tilliden er intakt, selv om det var hårde betingelser foran 52.000 fanatiske tilskuere på Türk Telekom Arena.

»Til tider var det meget svært for mig. At kommunikere hjalp mig til at holde mig oppe på tæerne og i gang, selv om de ikke kunne høre mig«.

Læs ogsåLindegaard ligner starter mod Galatasaray

»Så jeg var mere visuel og viste tydeligt, hvor jeg ville have bolden, og hvilken aflevering jeg ville levere - så medspillerne vidste, om de skulle vende rundt med bolden eller spille den tilbage«, siger Lindegaard.

United er trods nederlaget gået videre til 1/8-finalerne i Champions League.

Del link
Annonce
Mest læste
Dit politiken
Annonce