Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Chelsea fyrer succestræneren

Chelsea-ejer Roman Abramovich svinger øksen et halvt år efter Di Matteo gjorde klubben til CL-vinder.

Gem til liste

Chelseas træner Roberto Di Matteo er blevet fyret med øjeblikkelig virkning, skriver nyhedsbureauet AP.

Roberto Di Matteo førte ellers Chelsea til en uventet Champions League-triumf i maj i år.

Men selv om holdet åbnede Premier League-sæsonen med et brag og var længe tophold i ligaen.

Skænderier i omklædningsrummet
De tre seneste kampe har det dog slingret for det ellers så velpolerede Chelsea-spil, og det tager Chelsea-ledelsen nu konsekvensen af.

Læs ogsåChelsea taber til sensationsholdet

»Chelsea har afbrudt samarbejdet med manager Roberto Di Matteo. Holdets seneste præstationer og resultater har ikke været gode nok. Ejeren og bestyrelsen følte, at en ændring var nødvendig nu for at få klubben til at fortsætte med at bevæge sig i den rigtige retning, da vi er på vej ind i en vital del af sæsonen«, skriver klubben på sin hjemmeside.

Et nederlag til West Bromwich i weekenden førte angiveligt til højlydte skænderier i omklædningsrummet.

Læs også Chelsea hænger på afgrundens rand

Og nederlaget tirsdag aften på 3-0 til Juventus var dråben, der fik bægeret til at flyde over i den hovedrige og ambitøse London-klub.

Vandt den største titel
Efter blot lidt mere end otte måneder i trænersædet må Roberto Di Matteo vige pladsen.

Italieneren overtog jobbet i Chelsea efter han havde arbejdet som assistenttræner for Andre Villas-Boas.

Læs ogsåChelsea-træner til dommere: Vi vil behandles fair

Da portugiseren blev fyret overtog Roberto Di Matteo med succes trænerjobbet, stabiliserede Chelsea samt sikrede den Champions League-titel, som klubejer Roman Abramovich længe har ønsket sig.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere