Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Uefa overvejer at se på Shakhtar-scoring

Uefa forsøger at gemme Shakhtars 1-1-mål væk i referat og tv-klip.

Gem til liste

Først senere onsdag besluttes det, om der bliver et efterspil oven på Luiz Adrianos kontroversielle scoring til 1-1 i Champions League-kampen mellem FC Nordsjælland og Shakhtar Donetsk.

Det europæiske fodboldforbund, Uefa, venter på at se dommer Antony Gautiers rapport fra kampen, inden man tager stilling til det videre forløb.

Læs ogsåShakhtars snydemål fordømmes over hele verden

»Der blev spillet mange kampe i går, men afhængigt af arbejdsbyrden forventer vi, at der allerede i aften bliver taget en beslutning i forhold til, om sagen skal op i disciplinærudvalget«, siger en Uefa-talskvinde til Ekstra Bladet.

Usportslig handling
Indtil videre går forbundet altså med listefødder i sagen om det specielle mål, hvor brasilianeren udnyttede, at FC Nordsjælland forventede at få bolden serveret på egen banehalvdel oven på en spilafbrydelse.

Læs ogsåDansk topdommer: Jeg havde ikke ladet Shakhtar score

I stedet opsnappede Adriano den løse bold og løb uhindret ned mod FCN-målet og scorede.

Uefa nedtoner målet
Episoden er dårligt nok nævnt i Uefas kampreportage, hvor målet omtales således:

»Efter at dommerne lod bolden falde på Shakhtars banehalvdel, sparkede Willian bolden længere op på banen, men Luiz Adriano samlede den op og trillede bolden i det ubevogtede net«.

Læs også Hjulmand kalder usportsligt mål for en kæmpeskandale

Og selv om FCN-træner Kasper Hjulmand var rasende over målet, fremgår det ikke af de citater, der er lagt ud på Uefas hjemmeside efter det officielle pressemøde.

Samtidig optræder kampens mest omtalte situation ikke i den video med højdepunkter fra kampen, som Uefa har valgt at vise på sin hjemmeside.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere