Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Uefa overvejer at se på Shakhtar-scoring

Uefa forsøger at gemme Shakhtars 1-1-mål væk i referat og tv-klip.

Gem til liste

Først senere onsdag besluttes det, om der bliver et efterspil oven på Luiz Adrianos kontroversielle scoring til 1-1 i Champions League-kampen mellem FC Nordsjælland og Shakhtar Donetsk.

Det europæiske fodboldforbund, Uefa, venter på at se dommer Antony Gautiers rapport fra kampen, inden man tager stilling til det videre forløb.

Læs ogsåShakhtars snydemål fordømmes over hele verden

»Der blev spillet mange kampe i går, men afhængigt af arbejdsbyrden forventer vi, at der allerede i aften bliver taget en beslutning i forhold til, om sagen skal op i disciplinærudvalget«, siger en Uefa-talskvinde til Ekstra Bladet.

Usportslig handling
Indtil videre går forbundet altså med listefødder i sagen om det specielle mål, hvor brasilianeren udnyttede, at FC Nordsjælland forventede at få bolden serveret på egen banehalvdel oven på en spilafbrydelse.

Læs ogsåDansk topdommer: Jeg havde ikke ladet Shakhtar score

I stedet opsnappede Adriano den løse bold og løb uhindret ned mod FCN-målet og scorede.

Uefa nedtoner målet
Episoden er dårligt nok nævnt i Uefas kampreportage, hvor målet omtales således:

»Efter at dommerne lod bolden falde på Shakhtars banehalvdel, sparkede Willian bolden længere op på banen, men Luiz Adriano samlede den op og trillede bolden i det ubevogtede net«.

Læs også Hjulmand kalder usportsligt mål for en kæmpeskandale

Og selv om FCN-træner Kasper Hjulmand var rasende over målet, fremgår det ikke af de citater, der er lagt ud på Uefas hjemmeside efter det officielle pressemøde.

Samtidig optræder kampens mest omtalte situation ikke i den video med højdepunkter fra kampen, som Uefa har valgt at vise på sin hjemmeside.

PolitikenPlus
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere