Annonce
Annonce
Fodbold

Ronaldo kan sende rigmandshold ud i ny CL-fiasko

Manchester City fører Premier League, men holdet har skuffet fælt i Champions League.

Manchester Citys første forsøg i Champions League endte som en fiasko. Og det ser ud til, at klubbens andet forsøg på at gå videre fra gruppespillet ender på nøjagtig samme måde.

Vinder City ikke aftenens hjemmekamp mod Real Madrid, vil det være andet år i træk, at den ambitiøse Premier League-klub ikke går videre fra gruppespillet.

»Jeg mener, at vi har små chancer for at gå videre, men det er vigtigt at gøre et godt stykke arbejde«, siger City-manager Roberto Mancini.

Fører efter storsejr
City skal ud over en sejr over Real Madrid også slå tyske Borussia Dortmund på udebane i den sidste gruppekamp, og stadigvæk kan det vise sig ikke at være nok til at gå videre til 1/8-finalerne.

Læs ogsåMancini tror ikke på mirakler mod Real

Andre resultater skal nemlig også flaske sig for City, der vandt det engelske mesterskab sidste sæson og i øjeblikket fører Premier League efter lørdagens 5-0-sejr hjemme over Aston Villa.

Men aftenens spanske modstander er ikke Aston Villa, og Mancini er især nervøs over mødet med Real-stjernen Cristiano Ronaldo.

»Håber Ronaldo har en dårlig aften«
»Hvordan stopper vi Ronaldo? Måske ringer vi til politiet«, joker Mancini.

»Jeg håber bare, at Ronaldo kan have en dårlig aften, for han er en topspiller, som kan score en eller to gange i hver kamp, og så er det svært«, forklarer italieneren.

Læs også Legestue: City banker Aston Villa

Mancini synes, Ronaldo har vist så flot spil det seneste års tid, at han er den rette mand til at blive kåret til verdens bedste fodboldspiller.

»Ronaldo fortjener at vinde prisen i år. Han scorede så mange mål sidste sæson, som hjalp Madrid med at vinde det spanske mesterskab foran FC Barcelona«, påpeger Mancini.

»Vi går ud og vinder«
Mancini vurderer desuden, at Real Madrid er et af de bedste hold i verden, og at City ikke har de store chancer for at avancere.

Måske er Mancini opgivende for at opildne sine spillere, som er anderledes optimistiske.

Læs ogsåCity-boss møder pressen iført morsom maske

»Sandheden er, at vi er nødt til at vinde, så vi går ud og vinder - uanset hvordan«, siger City-angriberen Sergio Agüero.

»Vi skal vinde den kamp. Uanset det endelige resultat, så skal vi vise på banen, at vi ikke giver op, som vi også viste i den seneste kamp mod Ajax og alle kampe, vi spiller«, pointerer argentineren.

Real-stjerne er overrasket
Hos Real Madrid er der forundring over, at storholdet City er på vej ud af Champions League for andet år i træk.

»Det er en overraskelse for mig, at City næsten er ude af turneringen. Vi troede virkelig, at City ville være vores værste rivaler til at vinde gruppen«, siger Real-profilen Sergio Ramos.

Læs ogsåSjælden fuser-aften af Ronaldo i storsejr

City ligger på sidstepladsen med blot to point i gruppe D. Ajax har fire point, mens Real Madrid har syv. Dortmund ligger nummer et med otte point.

Del link
Annonce
Mest læste
Dit politiken
Annonce