Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Malaga er gruppevinder trods pointtab

Zenit St. Petersborg måtte bruge 80 minutter på at reparere en fadæse.

Gem til liste

Med flere reservespillere i startopstillingen sikrede Malaga sig førstepladsen i Champions Leagues gruppe C.

2-2 ude mod Zenit St. Petersborg betyder, at Malaga ikke længere kan indhentes af AC Milan, der er seks point efter med en udekamp mod Anderlecht i aften og en hjemmekamp mod Zenit tilbage, men Malaga er bedre indbyrdes mod Milan.

For anden gang i turneringen kom Zenit bagud med to mål i en hjemmekamp, men det tog kun ni minutter i dagens kamp.

Fadæse af målmand og angriber
Diego Buonanotte afsluttede et kvikt opløb og minuttet efter kvajede Zenit-målmanden Vyacheslav Malafeev sig gevaldigt, da han sparkede bolden lige ud i fødderne på Roque Santa Cruz, der spillede Seba fri til en nem scoring.

Resten af kampen jagtede Zenit de mål, der skulle holde liv i chancen for avancement, og der kom to af dem i anden halvleg.

Danny reducerede kort efter pausen, og han burde være blevet dobbelt målscorer med fire minutter tilbage, men på forunderligvis lykkedes det ham at træde i bolden nærmest på mållinjen, men bolden havnede hos Viktor Fayzulin, der hamrede udligningen i kassen.

Rødt kort efter kampen
Zenit er nu tvunget til at vinde ude over AC Milan for at kunne komme videre i enten Champions League eller til Europa League, og det bliver uden Vladimir Bystrov, der efter kampens ophør brokkede sig så meget til dommeren, at han blev præsenteret for det røde kort.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere