Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Malaga er gruppevinder trods pointtab

Zenit St. Petersborg måtte bruge 80 minutter på at reparere en fadæse.

Gem til liste

Med flere reservespillere i startopstillingen sikrede Malaga sig førstepladsen i Champions Leagues gruppe C.

2-2 ude mod Zenit St. Petersborg betyder, at Malaga ikke længere kan indhentes af AC Milan, der er seks point efter med en udekamp mod Anderlecht i aften og en hjemmekamp mod Zenit tilbage, men Malaga er bedre indbyrdes mod Milan.

For anden gang i turneringen kom Zenit bagud med to mål i en hjemmekamp, men det tog kun ni minutter i dagens kamp.

Fadæse af målmand og angriber
Diego Buonanotte afsluttede et kvikt opløb og minuttet efter kvajede Zenit-målmanden Vyacheslav Malafeev sig gevaldigt, da han sparkede bolden lige ud i fødderne på Roque Santa Cruz, der spillede Seba fri til en nem scoring.

Resten af kampen jagtede Zenit de mål, der skulle holde liv i chancen for avancement, og der kom to af dem i anden halvleg.

Danny reducerede kort efter pausen, og han burde være blevet dobbelt målscorer med fire minutter tilbage, men på forunderligvis lykkedes det ham at træde i bolden nærmest på mållinjen, men bolden havnede hos Viktor Fayzulin, der hamrede udligningen i kassen.

Rødt kort efter kampen
Zenit er nu tvunget til at vinde ude over AC Milan for at kunne komme videre i enten Champions League eller til Europa League, og det bliver uden Vladimir Bystrov, der efter kampens ophør brokkede sig så meget til dommeren, at han blev præsenteret for det røde kort.

PolitikenPlus
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere