Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Malaga er gruppevinder trods pointtab

Zenit St. Petersborg måtte bruge 80 minutter på at reparere en fadæse.

Gem til liste

Med flere reservespillere i startopstillingen sikrede Malaga sig førstepladsen i Champions Leagues gruppe C.

2-2 ude mod Zenit St. Petersborg betyder, at Malaga ikke længere kan indhentes af AC Milan, der er seks point efter med en udekamp mod Anderlecht i aften og en hjemmekamp mod Zenit tilbage, men Malaga er bedre indbyrdes mod Milan.

For anden gang i turneringen kom Zenit bagud med to mål i en hjemmekamp, men det tog kun ni minutter i dagens kamp.

Fadæse af målmand og angriber
Diego Buonanotte afsluttede et kvikt opløb og minuttet efter kvajede Zenit-målmanden Vyacheslav Malafeev sig gevaldigt, da han sparkede bolden lige ud i fødderne på Roque Santa Cruz, der spillede Seba fri til en nem scoring.

Resten af kampen jagtede Zenit de mål, der skulle holde liv i chancen for avancement, og der kom to af dem i anden halvleg.

Danny reducerede kort efter pausen, og han burde være blevet dobbelt målscorer med fire minutter tilbage, men på forunderligvis lykkedes det ham at træde i bolden nærmest på mållinjen, men bolden havnede hos Viktor Fayzulin, der hamrede udligningen i kassen.

Rødt kort efter kampen
Zenit er nu tvunget til at vinde ude over AC Milan for at kunne komme videre i enten Champions League eller til Europa League, og det bliver uden Vladimir Bystrov, der efter kampens ophør brokkede sig så meget til dommeren, at han blev præsenteret for det røde kort.

PolitikenPlus
 • Bycykel Unisex cykel der passer til alle med justerbar sadel og styr. Minimal vedligeholdelse og høj kvalitet. Jopo bycyklen er den mest købte cykel model i de nordiske lande.

  Pluspris 3.295 kr. Alm. pris 3.629 kr. Køb
 • Skridttæller Smart skridttæller, Omron Walking style one 2.1, som skal klipses fast på bukselinningen.

  Pluspris 165 kr. Alm. pris 195 kr. Køb
 • Løbe t-shirt Nike er kendt for den gode kvalitet, det smarte design og mange funktionelle detaljer. T-shiten har gode svedtransporterende egenskaber, og klæber ikke.

  Pluspris 99 kr. Alm. pris 299 kr. Køb
 • Bycykel med 3 gear Unisex cykel der passer til alle med justerbar sadel og styr. Minimal vedligeholdelse og høj kvalitet. Jopo bycyklen er den mest købte cykel model i de nordiske lande.

  Pluspris 4.295 kr. Alm. pris 4.629 kr. Køb
 • Cykellygter Bookman cykellygter ? til stilsikre cyklister!

  Pluspris 125 kr. Alm. pris 150 kr. Køb