Annonce
Annonce
Fodbold

Chelsea ansætter en tidligere Liverpool-træner

Rafael Benitez afløser den fyrede Roberto de Matteo i resten af sæsonen.

Roberto di Matteo røg ud gennem svingdøren tidligere i dag, og nu er Rafael Benitez så trådt gennem den hastigt roterende portal til Chelsea FC.

Den 52-årige spanier bliver den syvende manager hos Champions League-mestrene, siden Jose Mourinho forlod klubben i september 2007.

Klubbens første spanske manager
Siden har Chelsea forsøgt sig med en israeler, en brasilianer, en hollænder, en italiener, en portugiser og endnu en italiener, men Rafael Benitez bliver den første spanske manager i klubben, der i 1996 fik den første ikke-britiske manager, da Ruud Gullit blev ansat.

Læs ogsåHer er favoritterne til det varme sæde i Chelsea

Rafael Benitez blev to gange spanske mester med Valencia og var i seks år manager i Liverpool, inden han i 2010 blev hentet til Inter, hvor han efter mindre end et halvt år blev fyret.

Debut mod Manchester City
»Ejeren og bestyrelsen tror, at vi i Benitez har en manager med betydelig erfaring på højeste niveau, som fra starten kan komme ind og hjælpe os med at opnå vores mål«, skriver Chelsea på sin hjemmeside.

Rafael Benitez' første internationale opgave med Chelsea bliver Champions League-kampen mod FC Nordsjælland om to uger, men inden da venter tre kampe i Premier League, den første mod mestrene fra Manchester City på hjemmebane på søndag.

Del link
Annonce
Mest læste
Dit politiken
Annonce