Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Chelsea ansætter en tidligere Liverpool-træner

Rafael Benitez afløser den fyrede Roberto de Matteo i resten af sæsonen.

Gem til liste

Roberto di Matteo røg ud gennem svingdøren tidligere i dag, og nu er Rafael Benitez så trådt gennem den hastigt roterende portal til Chelsea FC.

Den 52-årige spanier bliver den syvende manager hos Champions League-mestrene, siden Jose Mourinho forlod klubben i september 2007.

Klubbens første spanske manager
Siden har Chelsea forsøgt sig med en israeler, en brasilianer, en hollænder, en italiener, en portugiser og endnu en italiener, men Rafael Benitez bliver den første spanske manager i klubben, der i 1996 fik den første ikke-britiske manager, da Ruud Gullit blev ansat.

Læs ogsåHer er favoritterne til det varme sæde i Chelsea

Rafael Benitez blev to gange spanske mester med Valencia og var i seks år manager i Liverpool, inden han i 2010 blev hentet til Inter, hvor han efter mindre end et halvt år blev fyret.

Debut mod Manchester City
»Ejeren og bestyrelsen tror, at vi i Benitez har en manager med betydelig erfaring på højeste niveau, som fra starten kan komme ind og hjælpe os med at opnå vores mål«, skriver Chelsea på sin hjemmeside.

Rafael Benitez' første internationale opgave med Chelsea bliver Champions League-kampen mod FC Nordsjælland om to uger, men inden da venter tre kampe i Premier League, den første mod mestrene fra Manchester City på hjemmebane på søndag.

PolitikenPlus
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere