Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Chelsea ansætter en tidligere Liverpool-træner

Rafael Benitez afløser den fyrede Roberto de Matteo i resten af sæsonen.

Gem til liste

Roberto di Matteo røg ud gennem svingdøren tidligere i dag, og nu er Rafael Benitez så trådt gennem den hastigt roterende portal til Chelsea FC.

Den 52-årige spanier bliver den syvende manager hos Champions League-mestrene, siden Jose Mourinho forlod klubben i september 2007.

Klubbens første spanske manager
Siden har Chelsea forsøgt sig med en israeler, en brasilianer, en hollænder, en italiener, en portugiser og endnu en italiener, men Rafael Benitez bliver den første spanske manager i klubben, der i 1996 fik den første ikke-britiske manager, da Ruud Gullit blev ansat.

Læs ogsåHer er favoritterne til det varme sæde i Chelsea

Rafael Benitez blev to gange spanske mester med Valencia og var i seks år manager i Liverpool, inden han i 2010 blev hentet til Inter, hvor han efter mindre end et halvt år blev fyret.

Debut mod Manchester City
»Ejeren og bestyrelsen tror, at vi i Benitez har en manager med betydelig erfaring på højeste niveau, som fra starten kan komme ind og hjælpe os med at opnå vores mål«, skriver Chelsea på sin hjemmeside.

Rafael Benitez' første internationale opgave med Chelsea bliver Champions League-kampen mod FC Nordsjælland om to uger, men inden da venter tre kampe i Premier League, den første mod mestrene fra Manchester City på hjemmebane på søndag.

PolitikenPlus
 • Run Socks 2.0 Merino CEPs nye topkvalitets kompressionsløbestrømper med 17% merinould, der giver lidt ekstra varme på de kolde dage.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Long Vintertight Unisex Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • Gore Essential SO Gloves Varm løbehandske fremstillet i Windstopper materiale, der gør handsken fuldstændig vindtæt.

  260 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Polar M400 med pulsmåler M400 er et særdeles brugervenligt GPS-ur spækket med nemt anvendelige funktioner, der kan hjælpe dig i topform.

  1.350 kr. Spar 350 kr. Læs mere