Annonce
Annonce
Fodbold

AC Milan-forsvarsspiller laver 'en Zlatan'

Phillipe Mexés scorede et fantastisk saksesparksmål i Champions League.

Afstemning

I sidste uge scorede Zlatan Ibrahimovich et fantastisk mål på saksespark, og i Milans CL-kamp mod Anderlecht lavede Phillippe Mexes en lignende perle. Har du set målene og hvilken scoring var flottest?
  • Helt klart Zlatans
  • Mexes scoring var den bedste
  • Det er umuligt at vælge
0  har stemt

Knap er den svenske fodboldstjerne Zlatan Ibrahimovic' mål for Sverige mod England holdt op med at pryde sportsforsiderne verden rundt, før en ny afløser står klar.

Denne gang er der dog ikke tale om en verdensklasseangriber, men den franske midterforsvarer fra italienske AC Milan, Phillipe Mexes, der i øvrigt er tidligere holdkammerat med Zlatan Ibrahimovic.

LÆS OGSÅ Zlatans PlayStation-mål var magi, der sprængte skalaen

Medierne verden over vil uden tvivl falde på hælen over det mål, han scorede i AC Milans 3-1 sejr ude mod belgiske Anderlecht i Champions League i aften.

Han modtager bolden på kanten af feltet, tæmmer den elegant op i luften med brystet og saksesparker den med højrebenet op i målhjørnet længst væk.

»Phillippe scorede et fantastisk mål. Men helt ærligt troede jeg, at bolden gik over målet«, siger Milan-træner Massimiliano Allegri ifølge Reuters efter kampen.

DOKUMENTATIONSE MÅLET HER(eksternt link)

Målet er endnu mere spektakulært, når man tager Mexes' position på banen i betragtning.

Den blonde franske forsvarsspiller har således kun scoret 24 mål i 337 kampe i karrieren.

Del link
Annonce
Mest læste
Dit politiken
Annonce