Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Laudrup kritiserer Shakhtar-træner efter snydemål

Michael Laudrup kalder Shakhtars brud på fairplay-regler en utilgivelig handling.

Gem til liste

Shakhtar Donetsk-træner Mircea Lucescu bærer en stor del af skylden for den manglende fairplay i tirsdagens Champions League-kamp mod FC Nordsjælland, hvor ukrainerne udlignede til 1-1 under absurde omstændigheder.

»Han (Lucescu) kunne have reddet det meste af fadæsen ved at sige til sine spillere, at de skulle have ladet FCN score«, siger Michael Laudrup til sporten.tv2.dk.

Læs også Shakhtars snydemål fordømmes over hele verden

Den danske manager i Swansea henviser til episoden i første halvleg, da Luiz Adriano brød de uskrevne fairplay-regler ved at løbe efter en fremlægning, som var tiltænkt FC Nordsjælland, hvorefter brasilianeren udlignede.

Forklaring »holder ikke en meter«
Mircea Lucescu beklagede bagefter, at hans hold ikke efterfølgende lod FC Nordsjælland score til 2-1, for at rette op på miseren.

Læs ogsåFCN vil også have træneren og klubben straffet

Træneren henviste til, at ikke alle hans spillere havde opfattet beskeden i forvirringen efter 1-1-målet.

»Hans forklaringer bagefter om forvirring med mere holder ikke en meter. Der gik flere minutter fra Adrianos mål, til bolden blev sat i spil igen af FCN«, siger Michael Laudrup.

»Utilgivelig handling«
Danskeren er tilfreds med, at det europæiske fodboldforbund torsdag meddelte, at forbundet har indledt en disciplinærsag mod Luiz Adriano efter episoden.

Læs ogsåUefa åbner disciplinærsag mod målsnyderen

»Jeg mener, de er nødt til at straffe Adriano for den helt - i fairplay-mæssig forstand - utilgivelige handling forleden aften«, siger Michael Laudrup.

PolitikenPlus
 • Run Socks 2.0 Merino CEPs nye topkvalitets kompressionsløbestrømper med 17% merinould, der giver lidt ekstra varme på de kolde dage.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Long Vintertight Unisex Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • Gore Essential SO Gloves Varm løbehandske fremstillet i Windstopper materiale, der gør handsken fuldstændig vindtæt.

  260 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Polar M400 med pulsmåler M400 er et særdeles brugervenligt GPS-ur spækket med nemt anvendelige funktioner, der kan hjælpe dig i topform.

  1.350 kr. Spar 350 kr. Læs mere