Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Laudrup kritiserer Shakhtar-træner efter snydemål

Michael Laudrup kalder Shakhtars brud på fairplay-regler en utilgivelig handling.

Gem til liste

Shakhtar Donetsk-træner Mircea Lucescu bærer en stor del af skylden for den manglende fairplay i tirsdagens Champions League-kamp mod FC Nordsjælland, hvor ukrainerne udlignede til 1-1 under absurde omstændigheder.

»Han (Lucescu) kunne have reddet det meste af fadæsen ved at sige til sine spillere, at de skulle have ladet FCN score«, siger Michael Laudrup til sporten.tv2.dk.

Læs også Shakhtars snydemål fordømmes over hele verden

Den danske manager i Swansea henviser til episoden i første halvleg, da Luiz Adriano brød de uskrevne fairplay-regler ved at løbe efter en fremlægning, som var tiltænkt FC Nordsjælland, hvorefter brasilianeren udlignede.

Forklaring »holder ikke en meter«
Mircea Lucescu beklagede bagefter, at hans hold ikke efterfølgende lod FC Nordsjælland score til 2-1, for at rette op på miseren.

Læs ogsåFCN vil også have træneren og klubben straffet

Træneren henviste til, at ikke alle hans spillere havde opfattet beskeden i forvirringen efter 1-1-målet.

»Hans forklaringer bagefter om forvirring med mere holder ikke en meter. Der gik flere minutter fra Adrianos mål, til bolden blev sat i spil igen af FCN«, siger Michael Laudrup.

»Utilgivelig handling«
Danskeren er tilfreds med, at det europæiske fodboldforbund torsdag meddelte, at forbundet har indledt en disciplinærsag mod Luiz Adriano efter episoden.

Læs ogsåUefa åbner disciplinærsag mod målsnyderen

»Jeg mener, de er nødt til at straffe Adriano for den helt - i fairplay-mæssig forstand - utilgivelige handling forleden aften«, siger Michael Laudrup.

PolitikenPlus
 • Bycykel Unisex cykel der passer til alle med justerbar sadel og styr. Minimal vedligeholdelse og høj kvalitet. Jopo bycyklen er den mest købte cykel model i de nordiske lande.

  Pluspris 3.295 kr. Alm. pris 3.629 kr. Køb
 • Skridttæller Smart skridttæller, Omron Walking style one 2.1, som skal klipses fast på bukselinningen.

  Pluspris 165 kr. Alm. pris 195 kr. Køb
 • Løbe t-shirt Nike er kendt for den gode kvalitet, det smarte design og mange funktionelle detaljer. T-shiten har gode svedtransporterende egenskaber, og klæber ikke.

  Pluspris 99 kr. Alm. pris 299 kr. Køb
 • Bycykel med 3 gear Unisex cykel der passer til alle med justerbar sadel og styr. Minimal vedligeholdelse og høj kvalitet. Jopo bycyklen er den mest købte cykel model i de nordiske lande.

  Pluspris 4.295 kr. Alm. pris 4.629 kr. Køb
 • Cykellygter Bookman cykellygter ? til stilsikre cyklister!

  Pluspris 125 kr. Alm. pris 150 kr. Køb