Annonce
Annonce
Fodbold

Flov Shakhtar-kaptajn var glad for FCN-scoring

Shakhtar Donetsk har travlt med at forklare sig, efter Uefa har åbnet en sag mod Adriano.

Gem til liste

Shakhtar Donetsks anfører Darijo Srna var glad for, at Kasper Lorentzen bragte FC Nordsjælland foran med 2-1 i den skandaløse Champions League-kamp mod Shakhtar tirsdag aften.

Målet faldt nemlig få minutter efter Luiz Adrianos nu verdensberømte 'snydemål', da Shakhtar-angriberen trodsede alle uskrevne regler og blæste på fairplay.

»Jeg vil ikke sige, at vi lod FC Nordsjælland score med vilje, men vi ønskede alle at lade dem få et mål. Det var første gang i vores liv, at vi var glade for at indkassere en scoring», siger Srna til Shakhtar Donetsks hjemmeside.

Uenighed blandt spillere og træner
En række af de ukrainske spillere var i timerne efter kampen uvillige til at komme med andet end lunkne forklaringer på både snydemålet og på, at man efterfølgende nægtede FCN et 'gratis mål' til gengæld.

Ifølge FCN-spillerne var netop anfører Darijo Srna indstillet på at lade FCN trille bolden i mål, men træner og nogle af de andre spillere var af en anden mening.

Men siden Uefa onsdag aften valgte at åbne en sag mod Luiz Adriano, har klubben haft travlt med at poste undskyldninger og forklaringer på sin hjemmeside.

»Fodbold er et spil med store følelser, og når det handler om følelser, kan du ikke altid tage de rigtige beslutninger på et sekund. Vi har aldrig prøvet sådan en situation før, og vi vil helt sikkert aldrig prøve det igen.

Uefa har nu bolden
»I begyndelsen anede vi ikke, hvordan vi skulle opføre os. Vi besluttede at give modstanderne et mål. Taras Stepanenko forstod dog ikke beskeden og tacklede bolden væk, lyder forklaringen fra Darijo Srna.

Uefa tager 27. november beslutning om, hvorvidt Luiz Adriano og Shakhtar Donetsk skal straffes for den dårlige opførsel i Parken.

PolitikenPlus
 • Long Vintertight Unisex Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • Gore Essential SO Gloves Varm løbehandske fremstillet i Windstopper materiale, der gør handsken fuldstændig vindtæt.

  260 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Run Socks 2.0 Merino CEPs nye topkvalitets kompressionsløbestrømper med 17% merinould, der giver lidt ekstra varme på de kolde dage.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Polar M400 med pulsmåler M400 er et særdeles brugervenligt GPS-ur spækket med nemt anvendelige funktioner, der kan hjælpe dig i topform.

  1.350 kr. Spar 350 kr. Læs mere