Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Shakhtar-ejer kritiserer Adriano: Det er fuldstændig uacceptabelt

Shakhtar Donetsk-præsident Rinat Achmetov retter hård kritik mod Luiz Adriano.

Gem til liste

Der er delte meninger om den kontroversielle Shakhtar Donetsk-angriber Luiz Adriano internt i den ukrainske mesterklub.

Mens træner Mircea Lucescu forsvarer sin spiller for 1-1-målet i Champions League-kampen mod FC Nordsjælland, så er Shakhtar Donetsk-præsident og ejer Rinat Achmetov anderledes kritisk over for brasilianeren.

»Jeg vil gerne gøre det klart offentligt, at alle, der er tilknyttet vores klub, er dybt skuffede over episoden, som skete under Champions League-kampen«, siger Rinat Achmetov.

Uefa undersøger sagen
Det europæiske fodboldforbund (Uefa) er i gang med at undersøge, om Adrianos mål til 1-1 var i orden eller ej. Målet blev sat ind efter en situation, hvor en FCN-spiller havde været skadet.

Men i stedet for at få bolden tilbage på egen banehalvdel efter et dommerkast så scorede Adriano over for et helt målløst og passivt FCN-forsvar, der ikke kunne tro deres egne øjne.

»En sådan hændelse er fuldstændig uacceptabel for nogen, som repræsenterer Shakhtar Donetsk«, fastslår Rinat Achmetov.

LÆS OGSÅUndskyld! Luiz Adriano trygler om tilgivelse

Shakhtar Donetsk-milliardæren understreger også, at holdet skal sørge for, at »intet som det nogensinde sker igen«.

»Vi vil acceptere og følge Uefas afgørelse i forhold til en eventuel disciplinær straf til spilleren«, siger Rinat Achmetov.

Shakhtar Donetsk endte med at vinde 5-2 over FCN i Parken, efter at Adriano havde scoret et hattrick.

Uefas disciplinærkomité tager sagen op på et møde tirsdag aften. En eventuel dom ventes offentliggjort onsdag.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere