Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Målsnyder får en spilledags karantæne

Luiz Adriano er blevet straffet, efter han usportsligt scorede mod FC Nordsjælland.

Gem til liste

Shakhtar Donetsk-angriberen Luiz Adriano er blevet straffet med en spilledags karantæne, efter han usportsligt scorede mod FC Nordsjælland i Champions League.

Det har det europæiske fodboldforbund Uefa besluttet tirsdag aften, efter at sagen er blevet gransket af Uefas disciplinærudvalg.

Adriano er også blevet idømt en dags samfundstjeneste i fodboldens navn, men det er ikke uddybet, hvad den straf går ud på.

LÆS ARTIKELUefa åbner disciplinærsag mod målsnyderen

Straffen får dog ikke den store betydning for hverken Adriano eller Shakhtar Donetsk, som allerede har sikret sig videre adgang til 1/8-finalerne i Champions League.

Brasilianeren misser den sidste kamp i gruppespillet mod italienske Juventus, som skal spilles onsdag 5. december i Ukraine.

FCN slutter på sidsteplads
Juventus kan med en sejr overhale ukrainerne, som lige nu ligger på førstepladsen i gruppen. Det vil samtidig betyde, at Chelsea ikke når videre til 1/8-finalerne.

FCN er allerede sikker på at slutte på sidstepladsen i gruppen efter fire nederlag og et enkelt uafgjort resultat i de første fem kampe.

Det danske mesterhold tabte også kampen, hvor Adriano scorede sit famøse mål. Kampen i Parken endte 5-2 til Shakhtar, men blev totalt overskygget af Adrianos 1-1-mål.

LÆS ARTIKELUndskyld! Luiz Adriano trygler om tilgivelse

Målet blev sat ind efter en situation, hvor en FCN-spiller havde været skadet, og bolden skulle sættes i spil igen efter et dommerkast.

FCN skulle efter de uskrevne fodboldregler have bolden tilbage på egen banehalvdel, men det skete aldrig.

I stedet for at få bolden efter dommerkastet så FCN-spillerne Adriano frækt snuppe bolden og score over for et helt målløst og passivt FCN-forsvar, der ikke kunne tro deres egne øjne.

FCN skal i den sidste kamp i Champions League møde Chelsea på Stamford Bridge i London. Den kamp spilles også næste onsdag.

PolitikenPlus
 • Run Socks 2.0 Merino CEPs nye topkvalitets kompressionsløbestrømper med 17% merinould, der giver lidt ekstra varme på de kolde dage.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Long Vintertight Unisex Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • Gore Essential SO Gloves Varm løbehandske fremstillet i Windstopper materiale, der gør handsken fuldstændig vindtæt.

  260 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Polar M400 med pulsmåler M400 er et særdeles brugervenligt GPS-ur spækket med nemt anvendelige funktioner, der kan hjælpe dig i topform.

  1.350 kr. Spar 350 kr. Læs mere