imponeret. Træner for FC Nordsjælland, Kasper Hjulmand (th), kalder sin anfører Nicolai Stokholm (tv) for en 'inspiration'.
Foto: JENS DRESLING (arkiv)

imponeret. Træner for FC Nordsjælland, Kasper Hjulmand (th), kalder sin anfører Nicolai Stokholm (tv) for en 'inspiration'.

Champions League

Benovet træner: Stokholm har opfundet en ny måde at spille på

FCN's træner Kasper Hjulmand vil lære sine spillere at spille som anføreren.

Champions League

Nicolai Stokholm har i dette efterår præsteret på et højt niveau for FC Nordsjælland og landsholdet.

Den 36-årige FCN-anfører har vel aldrig været bedre, og det er også blevet bemærket af træner Kasper Hjulmand, der tirsdag aften sender sit hold på banen imod Shakhtar Donetsk i Champions League.

LÆS OGSÅ

»Han har været helt forrygende, og han har betydet meget for klubben og vores hold. Han er nærmest en inspiration, også for mig«, siger Hjulmand.

»Udvikler sig livet igennem«
»Han bliver dygtigere dag for dag, jo ældre han bliver. Han kan klare flere og flere ting. Han kan spille hele tiden, han udvikler også spillet og udvikler sig selv i spillet«.

»Det er en inspiration for os alle sammen at bedst, som man troede, at tiden var ved at rinde ud, så kan man udvikle sig livet igennem«.

Læs også

»Han har fundet den barnlige glæde ved spillet og har opdaget spillet på en ny måde. Han spiller hver dag som om, at det er sidste dag, han skal spille«.

»Prøver at oplære andre spillere på samme måde«

»Det er jo en inspiration. At gå op og ned af det hver dag er også en inspiration for mig, og han inspirerer i hvert fald sine medspillere«, forklarer FCN-træneren om sin anfører, der både hjælper til i forsvaret og angrebet.

Læs også

»Han har udviklet en rolle i spillet, som vi ikke har set herhjemme. Han kan gå ned og starte spillet fra forsvaret og kan tilføre midtbane og angrebet dimensioner. Vi prøver at oplære andre spillere på samme måde«, siger Hjulmand.

Aftenens kamp mellem FCN og Shakhtar Donetsk begynder klokken 20.45 i Parken.

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

For abonnenter

Annonce

Mest læste

  • Annonce

Annonce

Forsiden

    Kom med på besøg i Trump Tower

    USA.

    Trump Tower i New York er blevet en turistattraktion.  Politiken tilbragte en formiddag i tårnet og mødte bl.a. Robert Burck, der kalder sig The Naked Cowboy og er stor fan af Donald Trump.

    Læs hele historien fra Trump Tower her.

Annonce