To kampe mod Barcelonas frygtede angrebstrio, uden at der blev scoret mod ham, har skærpet profilen hos veteranmålmand Gianluigi Buffon og Juventus.
Foto: Paulo Duarte/AP

To kampe mod Barcelonas frygtede angrebstrio, uden at der blev scoret mod ham, har skærpet profilen hos veteranmålmand Gianluigi Buffon og Juventus.

Champions League

Buffon & Co. kan skræmme Champions League-rivaler

Juventus har med sejren over Barcelona skabt øget respekt om sit mandskabs kvaliteter, og italienerne ryster næppe på hånden, uanset hvem der i dag trækkes op som næste modstander.

Champions League
FOR ABONNENTER

Når Uefa i dag ved frokosttid serverer lodtrækningen til Champions Leagues semifinaler som hovedret, er det med den sejrsvante stjerneparade fra Barcelona som snigkiggere på distancen. For da Messi & Co. var ude af stand til at score mod Juventus i begge kvartfinaleopgør, kom holdet faretruende tæt på et sæsonresultat, der for Barca-fans i bedste fald kan betegnes som ligegyldigt.

»Vi er jo bare mennesker, så selvfølgelig påvirker sådan en oplevelse vores hold. Men nu gælder det om at sørge for, at det skader os så lidt som muligt«, siger Barcelonas Gerard Piqué i følge AP.

Forsvareren tænker i første omgang på søndagens møde med Real Madrid på Bernabéu, der kan ligne Barcelonas sidste chance for at skabe spænding om sæsonens La Liga-titel.

»Vi skal tage til Madrid og satse på at sejre, og de seneste par år har vi skabt gode resultater på Bernabéu. Vi er ikke på toppen lige i øjeblikket, men vi kan stadig godt vinde den kamp«, fastslår Piqué, der blev sendt frem i offensiven i den sidste fase af returkampen mod Juventus.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce