Den alsidige franskmand Blaise Matuidi er en af de nye spillere, Juventus har skullet spille ind på holdet i denne sæson.
Foto: Alessandro Di Marco/AP

Den alsidige franskmand Blaise Matuidi er en af de nye spillere, Juventus har skullet spille ind på holdet i denne sæson.

Champions League

Champions League: Italienske klubber skal redde nationens sorte efterår

Roma, Juventus og Napoli skal levere varen, hvis chancen for en billet til knockoutfasen skal gribes.

Champions League
FOR ABONNENTER

VM-playoff var for nylig et mareridt for den firedobbelte verdensmester Italien, der ikke kommer til næste års slutrunde i Rusland, og hvis ikke de tre italienske deltagere i sidste runde af Champions League-gruppespillet viser klasse og har det fornødne held, kan det blive en dybt deprimeret juletid for de mange italienske fodboldfans.

I aften skal både Roma og Juventus i aktion, og begge klubber har 8 point efter de første fem runder. Roma har på sin andenplads efter Chelsea en luft på to point ned til Atlético i gruppe C, mens Juventus på sin andenplads efter Barcelona blot har et enkelt ned til Sporting i gruppe D.

For begge mandskaber gælder det således, at en sejr giver videre deltagelse i Champions League, men hvor Roma har fordelen af hjemmebane mod Qarabag fra Aserbajdsjan, skal Juventus til gengæld slås i Athen, hvor Olympiakos, der ganske vist er slået ud, vil elske at drille de berømte gæster.

Som det græske hold gjorde, senest de to hold i Champions League mødtes på Giorgios Karaiskakis Stadion, hvor Olympiakos for tre år siden vandt 1-0.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce