Liverpools Mohamed Salah har gjort ondt på mange forsvar i denne sæson, og det kan også gå ud over Spartak onsdag på Anfield i Champions League.
Foto: Rui Vieira/AP

Liverpools Mohamed Salah har gjort ondt på mange forsvar i denne sæson, og det kan også gå ud over Spartak onsdag på Anfield i Champions League.

Champions League

Champions League: Engelske storhold kan lukke døren for Østeuropa

Hold fra for eksempel Rusland og Ukraine må slås hårdt for succes, når den europæiske elite samles i sin største turnering.

Champions League
FOR ABONNENTER

Onsdag aften kan Liverpool og Manchester City spænde ben for to østeuropæiske storklubbers muligheder i Champions League. Og skulle det gå galt for både russiske Spartak Moskva og ukrainske Shakhtar Donetsk, kan det udløse et meget magert facit for den østlige del af Fodboldeuropa.

Kun tyrkiske Besiktas (Østeuropa/Asien) var før tirsdag aftens sidste kampe i grupperne A-D videre til forårets knockoutfase, og CSKA Moskva lignede heller ikke ligefrem en favorit på Old Trafford tirsdag, da holdet hjemme havde tabt 1-4 til José Mourinhos dyrt indkøbte mandskab.

Trods en 1-0-føring efter 1. halvleg tabte russerne 1-2 og sluttede på gruppens tredjeplads, hvilket sendte holdet over i Europa League.

Men selv om det er meget svært at forestille sig, så kan Liverpool-fans også godt vågne op torsdag morgen og konstatere, at deres hold blev sorteper i sidste Champions League-runde og derfor skal spille videre i Europa League. Gruppe E kan nemlig byde på den mest spændende sidste runde, da Liverpool, Sevilla og Spartak Moskva alle har en mulighed for at gå videre og alle teoretisk set kan vinde gruppen.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce