Annonce
Annonce
Annonce
EURO 2012

DBU åbner et lille stykke Danmark i Ukraine

En hjemmeside og en fanlejr skal få flere danske fodboldfans til at støtte landsholdet under EM til sommer.

Gem til liste

Under 2.000 danske fodboldfans har foreløbig bestilt billetter til Danmarks gruppekampe ved sommerens EM i Polen og Ukraine.

Men det vil Dansk Boldspil-Union (DBU) ændre på, og derfor lancerer unionen sammen med TV2 og rejsebureauet Take Offer en hjemmeside, der skal lokke flere danskere ned til landsholdets kampe.

Derudover laver DBU en fanbase på en campingplads tæt på byen Lviv.

»Vi vil lave en dansk camp, så de danske fans kan bo sammen. Folk har nogle aversioner over for Ukraine og spørger sig selv, om det nu er sikkert«.

»Så vi laver et lille stykke Danmark tæt på værtsbyen. Der vil være dansk personale, og det vil være under dansk kontrol«, siger Jacob Lauesen, der er project manager ved DBU.

LÆS OGSÅPjece skal afmystificere EM-værter

»Folk skal selv have en sovepose med og selv anskaffe deres billetter. Det er Uefa, der står for salget af billetter, så det kan vi ikke hjælpe med«.

Uefa har deadline på køb af billetter 2. marts, mens det fortsat vil være muligt at booke transport og plads i den danske fanlejr efter den dato.

Onsdag var der solgt 1.718 billetter til danske fans til landsholdets gruppekampe ved EM. 666 til kampen mod Portugal, 721 til opgøret mod Tyskland, mens kun 331 har købt billet til kampen mod Holland.

FACEBOOKBliv ven med Politiken

PolitikenPlus
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere