Annonce
Annonce
Annonce
EURO 2012

DBU åbner et lille stykke Danmark i Ukraine

En hjemmeside og en fanlejr skal få flere danske fodboldfans til at støtte landsholdet under EM til sommer.

Gem til liste

Under 2.000 danske fodboldfans har foreløbig bestilt billetter til Danmarks gruppekampe ved sommerens EM i Polen og Ukraine.

Men det vil Dansk Boldspil-Union (DBU) ændre på, og derfor lancerer unionen sammen med TV2 og rejsebureauet Take Offer en hjemmeside, der skal lokke flere danskere ned til landsholdets kampe.

Derudover laver DBU en fanbase på en campingplads tæt på byen Lviv.

»Vi vil lave en dansk camp, så de danske fans kan bo sammen. Folk har nogle aversioner over for Ukraine og spørger sig selv, om det nu er sikkert«.

»Så vi laver et lille stykke Danmark tæt på værtsbyen. Der vil være dansk personale, og det vil være under dansk kontrol«, siger Jacob Lauesen, der er project manager ved DBU.

LÆS OGSÅPjece skal afmystificere EM-værter

»Folk skal selv have en sovepose med og selv anskaffe deres billetter. Det er Uefa, der står for salget af billetter, så det kan vi ikke hjælpe med«.

Uefa har deadline på køb af billetter 2. marts, mens det fortsat vil være muligt at booke transport og plads i den danske fanlejr efter den dato.

Onsdag var der solgt 1.718 billetter til danske fans til landsholdets gruppekampe ved EM. 666 til kampen mod Portugal, 721 til opgøret mod Tyskland, mens kun 331 har købt billet til kampen mod Holland.

FACEBOOKBliv ven med Politiken

PolitikenPlus
 • Run Socks 2.0 Merino CEPs nye topkvalitets kompressionsløbestrømper med 17% merinould, der giver lidt ekstra varme på de kolde dage.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Long Vintertight Unisex Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • Gore Essential SO Gloves Varm løbehandske fremstillet i Windstopper materiale, der gør handsken fuldstændig vindtæt.

  260 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Polar M400 med pulsmåler M400 er et særdeles brugervenligt GPS-ur spækket med nemt anvendelige funktioner, der kan hjælpe dig i topform.

  1.350 kr. Spar 350 kr. Læs mere