Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

FCK-træner: Vi vågnede op fra et rent mareridt

FCK-træner Ariël Jacobs var ikke tilfreds med indsatsen i den snævre sejr over Molde.

Gem til liste

Resultatet var godt, men spillet lod meget tilbage at ønske.

FC Københavns træner Ariël Jacobs kunne godt glæde sig over torsdagens 2-1-sejr over Molde, men der var også flere problemer undervejs. Molde var tæt på at få det ene point i den første kamp i Europa League-gruppespillet.

Læs ogsåFC København holdt spændingen unødigt længe mod Molde

»Var det for nemt for os? Vi faldt i søvn. Det er den eneste forklaring, jeg har. Vores fart med bolden blev langsommere, og vi var heldige med, at Molde stadig ikke reagerede, for de havde ingen chancer«, siger Ariël Jacobs.

»Alle var chokerede ved 1-1«
Molde blev lukket ind i kampen, efter FCK var kommet foran 1-0. Og i overtiden fik nordmændene en friløber, som blev brændt.

»Vi vågnede pludselig op fra en slags mareridt, som varede fra midten af første halvleg og indtil midten af anden halvleg. Alle var chokerede ved stillingen 1-1, og spillet var ikke godt«.

Læs ogsåGlad Cornelius: Det er vel okay at gemme et mål til sidst

»Vi fik fortjent scoret det afgørende mål, men jeg kunne mærke, at Molde stadig troede på det, og vi blev bange. Vi lavede for mange fejl«, mener Ariël Jacobs.

I den anden kamp i gruppen spillede Stuttgart 2-2 hjemme mod Steaua Bukarest, så FCK topper gruppen efter første spillerunde.

To svære udekampe venter
»Uanset resultatet af den anden kamp bør vi ikke drage nogle konklusioner efter kun én kamp. Molde-kampen viser, at det bliver en hård og tæt gruppe. Alle hold er jævnbyrdige«.

»Jeg ved ikke, om der skal et målfoto til at afgøre det, men efter én kamp, kan vi ikke konkludere noget«, fastslår FCK-træneren.

Læs ogsåFCK-træner: Ville skifte halvt hold ud

I de næste to kampe skal FCK møde Steaua Bukarest og Stuttgart på udebane, så det var vigtigt med et godt rygstød i Parken.

»Vi skal være succesfulde i vores hjemmekampe, hvis vi vil videre fra gruppen. Vi skal vinde hjemme, og det var det, vi gjorde«.

Læs ogsåSolskjær: Det tog 25 minutter før vi begyndte at spille

»Men de næste to kampe på udebane bliver totalt anderledes«, forudser Ariël Jacobs.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere