Annonce
Annonce
Fodbold

FCK's træner har aldrig satset på uafgjort

Selv om VfB Stuttgart er godt kørende, satser FCK på at vinde i Parken.

Gem til liste

FC København vil jagte alle tre point, når holdet torsdag aften møder Stuttgart i Europa League.

Selv om tyskerne møder op i storform og har hentet 11 point i de seneste fem bundesligakampe, så er det ikke noget, der skræmmer FCK-træner Ariël Jacobs.

LÆS ARTIKELKvist tager point fra de tyske mestre

»Jeg har aldrig stillet mig tilfreds med bare et point, og jeg er 59 år. Jeg har aldrig lavet en taktik, der ikke går ud på at vinde. Hovedformålet er altid at vinde«, fastslår Jacobs på et pressemøde dagen før kampen.

Antallet er ikke det afgørende
Den belgiske træner vil ikke løfte sløret for, om han sender en eller to angribere på banen. Da FCK for to uger siden fik 0-0 i udekampen i Tyskland, var det kun med en angriber i front.

»I sejren over AGF i weekenden spillede vi med to angribere, og ingen af dem scorede, så det er ikke så vigtigt, om det er en eller to angribere, vi stiller med. Det vigtige er, at vi scorer«, siger Jacobs.

LÆS ARTIKELFCK stopper AGF's gode Superliga-stime

Mod Stuttgart har han Nicolai Jørgensen tilbage efter en lille måneds skadespause, og FCK-træneren fastslår, at offensivspilleren bejler til en startplads.

LÆS ARTIKELFCK-angriber melder sig klar til at møde Stuttgart

»Hvis man udtager en spiller til truppen, så skal han kunne spille uanset, om det er fra start eller i løbet af kampen«, siger belgieren.

Stuttgart er gode på udebane
På pressemødet kom Ariël Jacobs ikke meget ind på Stuttgart, der i weekenden spillede uafgjort på udebane mod de tyske mestre fra Borussia Dortmund. Lidt fik han dog sagt.

»De har gjort det godt på udebane, og det er et godt resultat at få 0-0 i Dortmund. Det fortæller en del. De vandt også i Hamburg, så vi er advaret«, siger træneren.

FCK indtager med fire point andenpladsen efter Steaua Bukarest i gruppe E. Molde har tre point, mens Stuttgart har to point efter tre kampe.

PolitikenPlus
 • Long Vintertight Unisex Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • Gore Essential SO Gloves Varm løbehandske fremstillet i Windstopper materiale, der gør handsken fuldstændig vindtæt.

  260 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Run Socks 2.0 Merino CEPs nye topkvalitets kompressionsløbestrømper med 17% merinould, der giver lidt ekstra varme på de kolde dage.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Polar M400 med pulsmåler M400 er et særdeles brugervenligt GPS-ur spækket med nemt anvendelige funktioner, der kan hjælpe dig i topform.

  1.350 kr. Spar 350 kr. Læs mere