Annonce
Annonce
Fodbold

FCK's træner har aldrig satset på uafgjort

Selv om VfB Stuttgart er godt kørende, satser FCK på at vinde i Parken.

FC København vil jagte alle tre point, når holdet torsdag aften møder Stuttgart i Europa League.

Selv om tyskerne møder op i storform og har hentet 11 point i de seneste fem bundesligakampe, så er det ikke noget, der skræmmer FCK-træner Ariël Jacobs.

LÆS ARTIKELKvist tager point fra de tyske mestre

»Jeg har aldrig stillet mig tilfreds med bare et point, og jeg er 59 år. Jeg har aldrig lavet en taktik, der ikke går ud på at vinde. Hovedformålet er altid at vinde«, fastslår Jacobs på et pressemøde dagen før kampen.

Antallet er ikke det afgørende
Den belgiske træner vil ikke løfte sløret for, om han sender en eller to angribere på banen. Da FCK for to uger siden fik 0-0 i udekampen i Tyskland, var det kun med en angriber i front.

»I sejren over AGF i weekenden spillede vi med to angribere, og ingen af dem scorede, så det er ikke så vigtigt, om det er en eller to angribere, vi stiller med. Det vigtige er, at vi scorer«, siger Jacobs.

LÆS ARTIKELFCK stopper AGF's gode Superliga-stime

Mod Stuttgart har han Nicolai Jørgensen tilbage efter en lille måneds skadespause, og FCK-træneren fastslår, at offensivspilleren bejler til en startplads.

LÆS ARTIKELFCK-angriber melder sig klar til at møde Stuttgart

»Hvis man udtager en spiller til truppen, så skal han kunne spille uanset, om det er fra start eller i løbet af kampen«, siger belgieren.

Stuttgart er gode på udebane
På pressemødet kom Ariël Jacobs ikke meget ind på Stuttgart, der i weekenden spillede uafgjort på udebane mod de tyske mestre fra Borussia Dortmund. Lidt fik han dog sagt.

»De har gjort det godt på udebane, og det er et godt resultat at få 0-0 i Dortmund. Det fortæller en del. De vandt også i Hamburg, så vi er advaret«, siger træneren.

FCK indtager med fire point andenpladsen efter Steaua Bukarest i gruppe E. Molde har tre point, mens Stuttgart har to point efter tre kampe.

Del link
Annonce
Mest læste
Dit politiken
Annonce