Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Tysk træner kræver effektivitet mod et godt organiseret FCK-hold

Stuttgart skal være bedre til at udnytte sine chancer foran mål, siger tyskernes træner Bruno Labbadia.

Gem til liste

Stuttgart ligger på sidstepladsen i gruppe E og er presset på point forud for torsdagens kamp mod FC København i Europa League. Derfor skal holdet gerne have en sejr og tre point med hjem til Tyskland.

Men da Stuttgart tog imod københavnerne for knap to uger siden, var der ikke mange chancer foran mål, og det får holdets træner til at kræve effektivitet fra sine spillere i Parken.

»Det er en svært opgave for Stuttgart. Jeg regner ikke med mange målchancer, men dem, der opstår, skal vi være effektive på. Det er det, der kendetegner hold, der vil gøre sig internationalt«, siger Bruno Labbadia på et pressemøde forud for kampen.

LÆS OGSÅFCK-krumtaps comeback skal udløse ny fin stime

Han mener, at tyskerne misbrugte for mange chancer, da de mødte norske Molde i samme turnering, og det skal der ændres på, hvis de vil trække sig sejrrigt ud af kampen mod de danske vicemestre.

Stuttgart har fået en dårlig start på sæsonen i Bundesligaen, men er dog ubesejret i de seneste fem kampe. Dog har holdet ikke klaret sig særlig godt internationalt, hvor det kun er blevet to point efter tre kampe.

»Motivationen fejler intet, men det er sværere internationalt, fordi man ikke kender modstanderen. Man bliver mere forsigtig, jo mere man nærmer sig knockoutfasen, og spiller mere defensivt for at holde nullet«, siger Bruno Labbadia.

LÆS OGSÅFCK's træner har aldrig satset på uafgjort

Den tyske træner har dog lært FCK lidt bedre at kende og har fået stor respekt for danskerne, efter at holdenes sidste opgør endte 0-0.

»FCK er godt organiseret, og det kommer vi til at se i morgen (i dag, red.). De har et stærkt forsvar, er gode på hjemmebane og har kun indkasseret to mål«, siger han.

Stuttgart ligger med to point i gruppe E lige under norske Molde, der har tre point. Steaua Bukarest ligger med syv point øverst, mens FCK har fire point på andenpladsen.

PolitikenPlus
 • Bycykel Unisex cykel der passer til alle med justerbar sadel og styr. Minimal vedligeholdelse og høj kvalitet. Jopo bycyklen er den mest købte cykel model i de nordiske lande.

  Pluspris 3.295 kr. Alm. pris 3.629 kr. Køb
 • Skridttæller Smart skridttæller, Omron Walking style one 2.1, som skal klipses fast på bukselinningen.

  Pluspris 165 kr. Alm. pris 195 kr. Køb
 • Løbe t-shirt Nike er kendt for den gode kvalitet, det smarte design og mange funktionelle detaljer. T-shiten har gode svedtransporterende egenskaber, og klæber ikke.

  Pluspris 99 kr. Alm. pris 299 kr. Køb
 • Bycykel med 3 gear Unisex cykel der passer til alle med justerbar sadel og styr. Minimal vedligeholdelse og høj kvalitet. Jopo bycyklen er den mest købte cykel model i de nordiske lande.

  Pluspris 4.295 kr. Alm. pris 4.629 kr. Køb
 • Cykellygter Bookman cykellygter ? til stilsikre cyklister!

  Pluspris 125 kr. Alm. pris 150 kr. Køb