Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Tysk træner kræver effektivitet mod et godt organiseret FCK-hold

Stuttgart skal være bedre til at udnytte sine chancer foran mål, siger tyskernes træner Bruno Labbadia.

Gem til liste

Stuttgart ligger på sidstepladsen i gruppe E og er presset på point forud for torsdagens kamp mod FC København i Europa League. Derfor skal holdet gerne have en sejr og tre point med hjem til Tyskland.

Men da Stuttgart tog imod københavnerne for knap to uger siden, var der ikke mange chancer foran mål, og det får holdets træner til at kræve effektivitet fra sine spillere i Parken.

»Det er en svært opgave for Stuttgart. Jeg regner ikke med mange målchancer, men dem, der opstår, skal vi være effektive på. Det er det, der kendetegner hold, der vil gøre sig internationalt«, siger Bruno Labbadia på et pressemøde forud for kampen.

LÆS OGSÅFCK-krumtaps comeback skal udløse ny fin stime

Han mener, at tyskerne misbrugte for mange chancer, da de mødte norske Molde i samme turnering, og det skal der ændres på, hvis de vil trække sig sejrrigt ud af kampen mod de danske vicemestre.

Stuttgart har fået en dårlig start på sæsonen i Bundesligaen, men er dog ubesejret i de seneste fem kampe. Dog har holdet ikke klaret sig særlig godt internationalt, hvor det kun er blevet to point efter tre kampe.

»Motivationen fejler intet, men det er sværere internationalt, fordi man ikke kender modstanderen. Man bliver mere forsigtig, jo mere man nærmer sig knockoutfasen, og spiller mere defensivt for at holde nullet«, siger Bruno Labbadia.

LÆS OGSÅFCK's træner har aldrig satset på uafgjort

Den tyske træner har dog lært FCK lidt bedre at kende og har fået stor respekt for danskerne, efter at holdenes sidste opgør endte 0-0.

»FCK er godt organiseret, og det kommer vi til at se i morgen (i dag, red.). De har et stærkt forsvar, er gode på hjemmebane og har kun indkasseret to mål«, siger han.

Stuttgart ligger med to point i gruppe E lige under norske Molde, der har tre point. Steaua Bukarest ligger med syv point øverst, mens FCK har fire point på andenpladsen.

PolitikenPlus
 • Run Socks 2.0 Merino CEPs nye topkvalitets kompressionsløbestrømper med 17% merinould, der giver lidt ekstra varme på de kolde dage.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Long Vintertight Unisex Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • Gore Essential SO Gloves Varm løbehandske fremstillet i Windstopper materiale, der gør handsken fuldstændig vindtæt.

  260 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Polar M400 med pulsmåler M400 er et særdeles brugervenligt GPS-ur spækket med nemt anvendelige funktioner, der kan hjælpe dig i topform.

  1.350 kr. Spar 350 kr. Læs mere