Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Anzhi snyder Liverpools unge reserver

En velspillende Lacina Traoré sørgede for, at russiske Anzhi går til tops.

Gem til liste

Afgørelsen faldt sent i første halvleg, da det russiske hold Anzhi Makhachkala torsdag aften snød Liverpool og med en sejr på 1-0 snuppede både tre point og førstepladsen i gruppe A i Europa Leagues gruppespil.

Danske Daniel Agger var ikke med i truppen, og Liverpool stillede med et reservespækket hold, efter at de vandt sidste opgør over netop Anzhi 1-0 på et mål af Stewart Downing.

I englændernes startopstilling var der fem mand på 20 år eller yngre, og der var blevet plads til en debutant i form af den unge Conor Coady.

Ville ikke risikere nederlag
Første halveg var præget af to hold, der ikke ville risikere at tabe og i de første 20 minutter af kampen var det Anzhi, der var tættest på mål med et par halve chancer

KampfaktaKampens forløb i tal og tekst

Afgørelsen faldt i de absolut sidste sekunder af første halveg hvor Lacina Traoré fortjent scorede for Anzhi.

Med ryggen mod Liverpools mål modtog han bolden, lobbede den over forsvaret, vendte og lobbede let bolden over Brad Jones, der kom stormende frem.

Liverpools målmand fejlbedømte situationen fuldstændigt og havde generelt ikke en særlig god aften mellem stængerne.

Ikke mange Liverpool-chancer
Liverpool havde ikke mange chancer i anden halveg, så efter en times spil blev Daniel Pacheco og den unge Suso sendt på banen for at ændre på resultatet for Liverpool.

Men trods et par gode aktioner fra Suso forblev stillingen den samme.

Læs ogsåAgger og Liverpool slår russisk rigmandsklub

Et kvarter før tid modtog Traoré bolden i feltet og headede den mod Brad Jones, der med en god refleksredning kunne forhindre mål.

Minuttet efter sendte trak Sosu op i banen og sendte et kvalificeret skud mod Anzhis målmand, der blokerede den, Joe Cole opsnappede returbolden, der dog også blev blokeret af Anzhis målmand.

Anzhi på førstepladsen
Kort tid efter var Traoré tæt på at lukke kampen, da han modtog bolden i dybden. Han sendte bolden mod det lange hjørne, men lige udenom Liverpools mål.

Med sejren indtager Anzhi førstepladsen i gruppe A med syv point, mens Liverpool har seks point.

Udinese tabte 2-3 hjemme til Young Boys og indtager dermed sidstepladsen med fire point, mens schweizerne ligger side om side med Liverpool med seks point.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere