Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Anzhi snyder Liverpools unge reserver

En velspillende Lacina Traoré sørgede for, at russiske Anzhi går til tops.

Gem til liste

Afgørelsen faldt sent i første halvleg, da det russiske hold Anzhi Makhachkala torsdag aften snød Liverpool og med en sejr på 1-0 snuppede både tre point og førstepladsen i gruppe A i Europa Leagues gruppespil.

Danske Daniel Agger var ikke med i truppen, og Liverpool stillede med et reservespækket hold, efter at de vandt sidste opgør over netop Anzhi 1-0 på et mål af Stewart Downing.

I englændernes startopstilling var der fem mand på 20 år eller yngre, og der var blevet plads til en debutant i form af den unge Conor Coady.

Ville ikke risikere nederlag
Første halveg var præget af to hold, der ikke ville risikere at tabe og i de første 20 minutter af kampen var det Anzhi, der var tættest på mål med et par halve chancer

KampfaktaKampens forløb i tal og tekst

Afgørelsen faldt i de absolut sidste sekunder af første halveg hvor Lacina Traoré fortjent scorede for Anzhi.

Med ryggen mod Liverpools mål modtog han bolden, lobbede den over forsvaret, vendte og lobbede let bolden over Brad Jones, der kom stormende frem.

Liverpools målmand fejlbedømte situationen fuldstændigt og havde generelt ikke en særlig god aften mellem stængerne.

Ikke mange Liverpool-chancer
Liverpool havde ikke mange chancer i anden halveg, så efter en times spil blev Daniel Pacheco og den unge Suso sendt på banen for at ændre på resultatet for Liverpool.

Men trods et par gode aktioner fra Suso forblev stillingen den samme.

Læs ogsåAgger og Liverpool slår russisk rigmandsklub

Et kvarter før tid modtog Traoré bolden i feltet og headede den mod Brad Jones, der med en god refleksredning kunne forhindre mål.

Minuttet efter sendte trak Sosu op i banen og sendte et kvalificeret skud mod Anzhis målmand, der blokerede den, Joe Cole opsnappede returbolden, der dog også blev blokeret af Anzhis målmand.

Anzhi på førstepladsen
Kort tid efter var Traoré tæt på at lukke kampen, da han modtog bolden i dybden. Han sendte bolden mod det lange hjørne, men lige udenom Liverpools mål.

Med sejren indtager Anzhi førstepladsen i gruppe A med syv point, mens Liverpool har seks point.

Udinese tabte 2-3 hjemme til Young Boys og indtager dermed sidstepladsen med fire point, mens schweizerne ligger side om side med Liverpool med seks point.

PolitikenPlus
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere