Annonce
Annonce
Fodbold

Anzhi snyder Liverpools unge reserver

En velspillende Lacina Traoré sørgede for, at russiske Anzhi går til tops.

Annonce

Afgørelsen faldt sent i første halvleg, da det russiske hold Anzhi Makhachkala torsdag aften snød Liverpool og med en sejr på 1-0 snuppede både tre point og førstepladsen i gruppe A i Europa Leagues gruppespil.

Danske Daniel Agger var ikke med i truppen, og Liverpool stillede med et reservespækket hold, efter at de vandt sidste opgør over netop Anzhi 1-0 på et mål af Stewart Downing.

I englændernes startopstilling var der fem mand på 20 år eller yngre, og der var blevet plads til en debutant i form af den unge Conor Coady.

Ville ikke risikere nederlag
Første halveg var præget af to hold, der ikke ville risikere at tabe og i de første 20 minutter af kampen var det Anzhi, der var tættest på mål med et par halve chancer

KampfaktaKampens forløb i tal og tekst

Afgørelsen faldt i de absolut sidste sekunder af første halveg hvor Lacina Traoré fortjent scorede for Anzhi.

Med ryggen mod Liverpools mål modtog han bolden, lobbede den over forsvaret, vendte og lobbede let bolden over Brad Jones, der kom stormende frem.

Liverpools målmand fejlbedømte situationen fuldstændigt og havde generelt ikke en særlig god aften mellem stængerne.

Ikke mange Liverpool-chancer
Liverpool havde ikke mange chancer i anden halveg, så efter en times spil blev Daniel Pacheco og den unge Suso sendt på banen for at ændre på resultatet for Liverpool.

Men trods et par gode aktioner fra Suso forblev stillingen den samme.

Læs ogsåAgger og Liverpool slår russisk rigmandsklub

Et kvarter før tid modtog Traoré bolden i feltet og headede den mod Brad Jones, der med en god refleksredning kunne forhindre mål.

Minuttet efter sendte trak Sosu op i banen og sendte et kvalificeret skud mod Anzhis målmand, der blokerede den, Joe Cole opsnappede returbolden, der dog også blev blokeret af Anzhis målmand.

Anzhi på førstepladsen
Kort tid efter var Traoré tæt på at lukke kampen, da han modtog bolden i dybden. Han sendte bolden mod det lange hjørne, men lige udenom Liverpools mål.

Med sejren indtager Anzhi førstepladsen i gruppe A med syv point, mens Liverpool har seks point.

Udinese tabte 2-3 hjemme til Young Boys og indtager dermed sidstepladsen med fire point, mens schweizerne ligger side om side med Liverpool med seks point.

Del link
Annonce
Mest læste
Dit politiken
Annonce