Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Stuttgart-træner så bøller dybt i øjnene

Bruno Labbadia var bange for, at Stuttgarts fans kunne spolere kampen mod FCK og tog affære.

Gem til liste

Stuttgarts træner Bruno Labbadia var bange for, at klubbens fans kunne ødelægge kampen mod FC København i Europa League, da de undervejs antændte flere romerlys og kastede flere af dem ind på banen.

Labbadia var selv nede for at dæmpe tilskuerne og forsøge at tale dem til ro.

»Jeg kunne mærke, at der var noget i luften, og at det kunne eskalere. Det er første gang, at jeg har oplevet sådan noget med vores fans«, siger Bruno Labbadia.

Kampen blev afbrudt i flere minutter i slutningen af første halvleg, mens situationen blev bragt under kontrol.

LÆS OGSÅStuttgart overlistede et godt kæmpende FCK-mandskab

»Jeg følte mig ansvarlig og følte, at jeg skulle stoppe dem. Jeg så dem ind i deres ansigter, det var kun en lille gruppe. Det er ærgerligt, at så få personer skal ødelægge det for alle andre«.

Farverigt.  - FOTO: SIMON FALS

»I morges var jeg ude for at løbe en tur i København, og jeg så, hvor fantastisk stemningen var blandt vores fans inde i byen. Jeg havde faktisk taget det op på vores taktikmøde, og mindet spillerne om, at vi også spillede for dem«, fortæller Labbadia.

LÆS OGSÅFCK-træner: Kampens første mål blev afgørende

Efter kampen kunne træneren glæde sig over, at Stuttgart vandt opgøret i Parken med 2-0, og med sejren overhaler FC København i gruppe E.

Tyskerne har nu bedre chancer for avancement til forårets knockout-kampe.

»Det var et tæt opgør, nøjagtig som forventet, og vi skulle bruge mange kræfter. Men vi havde flest kræfter, og det blev udslagsgivende. Så det var en fortjent sejr«.

»FCK er stadig med i kampen om avancement, og de vil ikke give op og har et godt hold. Steaua Bukarest er nok videre nu, så det bliver interessant. Vi skal også vinde de næste kampe«, siger Bruno Labbadia.

LÆS OGSÅSteaua sejrer igen i FCK's gruppe

Stuttgart har fem point, mens Steaua Bukarest topper gruppe E med 10 point. FCK har fire point på tredjepladsen. Der resterer endnu to kampe for alle hold.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere