Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Tidligere FCK-anfører frustreret: Jeg er jo tredjevalg

Martin Vingaard er utilfreds med at være henvist til en bænkerolle i FCK.

Gem til liste

Martin Vingaard begyndte sæsonen med at bære anførerbindet og starte inde for FC København, da holdet i superligapremieren vandt 4-2 over FC Midtjylland. Siden har han oftere og oftere siddet på bænken.

I søndags kom Vingaard slet ikke på banen, da FCK vandt 2-1 over FCM. I stedet spillede Nicolai Jørgensen fra start, og da han blev skadet, var det Thomas Delaney, som kom på banen.

»Jeg er jo tredjevalg, som det ser ud i øjeblikket. Nicolai gør det fantastisk og er rigtig stærk«.

Håber på chance mod Molde
»Og Delaney spiller åbenbart både central midt og venstre midt. Resten må du spørge Ariël om«, siger Vingaard.

Læs ogsåFC København sender FCM på nedrykningskurs

I de seneste to Europa League-kampe mod Stuttgart fik Vingaard heller ikke et eneste spilleminut, men han håber på at få chancen, når FCK på torsdag møder norske Molde på udebane.

»Jeg håber altid på at spille, men situationen ser ikke super god ud, også i kraft af at Delaney kom ind før mig i søndagens kamp«.

»Jeg arbejder benhårdt på træningsbanen for at overbevise Ariël om, at jeg skal spille. Men udsigterne er ikke gode«, erkender Vingaard.

»Det er klart, at jeg er frustreret«
I denne sæson er det dog blevet til 21 kampe for Vingaard i FCK-trøjen i alle turneringer, men i de seneste fire kampe er det kun blevet til en enkelt indskiftning.

»Det er klart, at jeg er frustreret, for alle vil gerne spille. Det vil jeg selvfølgelig også. Det er frustrerende, når man ikke er på holdkortet«.

Læs ogsåVingaard håber fans lægger pres på den rigtige FCK'er

»Der er ikke så meget, jeg kan gøre - andet end at træne hårdt. Og når jeg så får nogle minutter, så må jeg se, om jeg kan bevise noget. Det er den eneste vej frem«, mener kantspilleren.

Vingaard overvejer ikke mere drastiske skridt såsom at søge nye græsgange. Det vil han først evaluere på, når efterårssæsonen er helt overstået.

Læs ogsåFCK er gearet til at vinde det hele

»Nej, ikke nu og her. Vi er midt i sæsonen, og vi har rigeligt at se til. Så det er ikke noget, jeg spekulerer i lige nu og her, og så er det en anden situation til jul«, påpeger Vingaard.

Siden skiftet fra Esbjerg i januar 2009 har Vingaard spillet 135 kampe og scoret 23 mål for FCK.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere