Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Tidligere FCK-anfører frustreret: Jeg er jo tredjevalg

Martin Vingaard er utilfreds med at være henvist til en bænkerolle i FCK.

Gem til liste

Martin Vingaard begyndte sæsonen med at bære anførerbindet og starte inde for FC København, da holdet i superligapremieren vandt 4-2 over FC Midtjylland. Siden har han oftere og oftere siddet på bænken.

I søndags kom Vingaard slet ikke på banen, da FCK vandt 2-1 over FCM. I stedet spillede Nicolai Jørgensen fra start, og da han blev skadet, var det Thomas Delaney, som kom på banen.

»Jeg er jo tredjevalg, som det ser ud i øjeblikket. Nicolai gør det fantastisk og er rigtig stærk«.

Håber på chance mod Molde
»Og Delaney spiller åbenbart både central midt og venstre midt. Resten må du spørge Ariël om«, siger Vingaard.

Læs ogsåFC København sender FCM på nedrykningskurs

I de seneste to Europa League-kampe mod Stuttgart fik Vingaard heller ikke et eneste spilleminut, men han håber på at få chancen, når FCK på torsdag møder norske Molde på udebane.

»Jeg håber altid på at spille, men situationen ser ikke super god ud, også i kraft af at Delaney kom ind før mig i søndagens kamp«.

»Jeg arbejder benhårdt på træningsbanen for at overbevise Ariël om, at jeg skal spille. Men udsigterne er ikke gode«, erkender Vingaard.

»Det er klart, at jeg er frustreret«
I denne sæson er det dog blevet til 21 kampe for Vingaard i FCK-trøjen i alle turneringer, men i de seneste fire kampe er det kun blevet til en enkelt indskiftning.

»Det er klart, at jeg er frustreret, for alle vil gerne spille. Det vil jeg selvfølgelig også. Det er frustrerende, når man ikke er på holdkortet«.

Læs ogsåVingaard håber fans lægger pres på den rigtige FCK'er

»Der er ikke så meget, jeg kan gøre - andet end at træne hårdt. Og når jeg så får nogle minutter, så må jeg se, om jeg kan bevise noget. Det er den eneste vej frem«, mener kantspilleren.

Vingaard overvejer ikke mere drastiske skridt såsom at søge nye græsgange. Det vil han først evaluere på, når efterårssæsonen er helt overstået.

Læs ogsåFCK er gearet til at vinde det hele

»Nej, ikke nu og her. Vi er midt i sæsonen, og vi har rigeligt at se til. Så det er ikke noget, jeg spekulerer i lige nu og her, og så er det en anden situation til jul«, påpeger Vingaard.

Siden skiftet fra Esbjerg i januar 2009 har Vingaard spillet 135 kampe og scoret 23 mål for FCK.

PolitikenPlus
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere