Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

FCK-anfører vil bryde syv års måltørke

FC Københavns anfører og højreback Lars Jacobsen har ikke scoret siden august 2005.

Gem til liste

Indersiden af stolpen stod i vejen for Lars Jacobsen, da han skød på mål i FC Københavns 2-1-sejr hjemme over FC Midtjylland i søndags.

Det kunne have brudt FCK-anførerens måltørke på klubplan, der har varet i over syv år. Den danske landsholdsanfører tager dog de manglende mål stille og roligt.

Læs ogsåFCM-træner: Vi skabte store chancer i Parken

»Sådan er det. Jeg synes, det har været tæt på nogle gange efterhånden, og det skal nok komme. Det er et spørgsmål om tid. Det har været lidt stolpe-ud for mig, som det også var mod FC Midtjylland et par gange«.

Straffespark i 2005
»Det har været lige ved og næsten, men det skal nok komme«, siger Lars Jacobsen.

Et kig i statistikkerne viser, at Lars Jacobsen ikke har scoret et mål på klubplan siden 28. august 2005, hvor han lavede et mål for FCK på straffespark i en 2-0-sejr over Silkeborg i Parken.

Læs ogsåTidligere FCK-anfører frustreret: Jeg er jo tredjevalg

Det skete i den første periode, hvor Lars Jacobsen spillede i FCK - fra 2004 til 2007. I årene 2006 til 2012 har højrebacken ikke scoret et eneste mål for klubberne FCK, Nürnberg, Everton, Blackburn og West Ham.

»Jeg er overbevist om, at så længe jeg kommer frem til chancerne, og det er jeg kommet igennem et stykke tid, så skal målene nok også komme«, insisterer Lars Jacobsen.

Godt at komme til chancer
I søndags løb han smilende tilbage mod egen banehalvdel, efter han kunne se sit udmærkede forsøg ramme stolpen. Efter skiftet til FCK i 2011 har Lars Jacobsen været tæt på flere gange, men uden held.

»Det lader jeg mig ikke frustrere over. Jeg glæder mig over at være kommet frem til chancerne, og det var trods alt en ok afslutning mod FCM«.

Læs ogsåFC København sender FCM på nedrykningskurs

»Det er et spørgsmål om tid, før målet kommer. Og jeg ved, det kommer. Og når der først går hul på bylden, så tror jeg, det bliver meget nemmere«.

»Det er den fornemmelse, jeg har. Jeg vil da rigtig gerne score, det skal ikke være nogen hemmelighed«, fastslår FCK-anføreren.

En scoring for landsholdet
Lars Jacobsen har scoret en enkelt gang på det danske landshold i 57 landskampe. Det skete, da Danmark vandt 4-1 ude over Cypern i EM-kvalifikationen i oktober sidste år.

Læs også FCK er gearet til at vinde det hele

Hos FCK er det blevet til fire mål for Lars Jacobsen i 210 kampe.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere