Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

FCK'er er dømt ude efter sit pragtmål

Nicolai Jørgensen bliver ikke klar til Europa League-kampen mod Molde.

Gem til liste

FC København vidste godt, at Nicolai Jørgensen formentlig ikke ville kunne spille torsdagens Europa League-opgør mod Molde, men alligevel tog de den unge angriber med til Norge i håbet om at få ham klar.

Et døgn før kickoff må træner Ariël Jacobs dog sande, at Jørgensen endnu er for medtaget til at kunne spille for fuld kraft.

Belgieren har dog overskud til at lave lidt grin med situationen for den vigtige kamp mod Ole Gunnar Solskjærs mandskab.

Yderligt placerede scoringer
»Nej, han er ikke vigtig for os. Jeg har set, at målene heroppe er lidt mindre, så hvis han afslutter ligesom i de sidste par kampe, så ville han alligevel ikke score«, siger Jacobs til FCK's hjemmeside og henviser til Jørgensens yderligt placerede scoringer.

»Det er klart, at jeg er ked af at måtte undvære en spiller, der her performet sådan, som han har gjort, siden han kom til klubben. Men sådan er det nogle gange, og du skal kunne håndtere skader i truppen. Vi har ikke taget ham med herop som turist, men for at han kan få god behandling, og det positive er, at hans skade ikke er så slem, som vi først frygtede«.

»Men spørg mig ikke om de videre perspektiver, det må tiden vise«, siger Ariël Jacobs.

Målscorer og skadet
Nicolai Jørgensen scorede et pragtmål mod FC Midtjylland søndag, men måtte senere udgå af kampen med en lårskade.

LÆS ARTIKELFC København sender FCM på nedrykningskurs

Hans afbud giver plads til enten Thomas Delaney eller Martin Vingaard på venstrekanten, mens Rurik Gislason eller Christian Bolaños tager højrekanten.

Angrebsduoen forventes igen at skulle udgøres af Cesar Santin og Andreas Cornelius.

PolitikenPlus
 • Cykellygter Bookman cykellygter ? til stilsikre cyklister!

  Pluspris 125 kr. Alm. pris 150 kr. Køb
 • Skridttæller Smart skridttæller, Omron Walking style one 2.1, som skal klipses fast på bukselinningen.

  Pluspris 165 kr. Alm. pris 195 kr. Køb
 • Løbe t-shirt Nike er kendt for den gode kvalitet, det smarte design og mange funktionelle detaljer. T-shiten har gode svedtransporterende egenskaber, og klæber ikke.

  Pluspris 99 kr. Alm. pris 299 kr. Køb
 • Bycykel Unisex cykel der passer til alle med justerbar sadel og styr. Minimal vedligeholdelse og høj kvalitet. Jopo bycyklen er den mest købte cykel model i de nordiske lande.

  Pluspris 3.295 kr. Alm. pris 3.629 kr. Køb
 • Bycykel med 3 gear Unisex cykel der passer til alle med justerbar sadel og styr. Minimal vedligeholdelse og høj kvalitet. Jopo bycyklen er den mest købte cykel model i de nordiske lande.

  Pluspris 4.295 kr. Alm. pris 4.629 kr. Køb