Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

FCK'er er dømt ude efter sit pragtmål

Nicolai Jørgensen bliver ikke klar til Europa League-kampen mod Molde.

Gem til liste

FC København vidste godt, at Nicolai Jørgensen formentlig ikke ville kunne spille torsdagens Europa League-opgør mod Molde, men alligevel tog de den unge angriber med til Norge i håbet om at få ham klar.

Et døgn før kickoff må træner Ariël Jacobs dog sande, at Jørgensen endnu er for medtaget til at kunne spille for fuld kraft.

Belgieren har dog overskud til at lave lidt grin med situationen for den vigtige kamp mod Ole Gunnar Solskjærs mandskab.

Yderligt placerede scoringer
»Nej, han er ikke vigtig for os. Jeg har set, at målene heroppe er lidt mindre, så hvis han afslutter ligesom i de sidste par kampe, så ville han alligevel ikke score«, siger Jacobs til FCK's hjemmeside og henviser til Jørgensens yderligt placerede scoringer.

»Det er klart, at jeg er ked af at måtte undvære en spiller, der her performet sådan, som han har gjort, siden han kom til klubben. Men sådan er det nogle gange, og du skal kunne håndtere skader i truppen. Vi har ikke taget ham med herop som turist, men for at han kan få god behandling, og det positive er, at hans skade ikke er så slem, som vi først frygtede«.

»Men spørg mig ikke om de videre perspektiver, det må tiden vise«, siger Ariël Jacobs.

Målscorer og skadet
Nicolai Jørgensen scorede et pragtmål mod FC Midtjylland søndag, men måtte senere udgå af kampen med en lårskade.

LÆS ARTIKELFC København sender FCM på nedrykningskurs

Hans afbud giver plads til enten Thomas Delaney eller Martin Vingaard på venstrekanten, mens Rurik Gislason eller Christian Bolaños tager højrekanten.

Angrebsduoen forventes igen at skulle udgøres af Cesar Santin og Andreas Cornelius.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere