Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

FCK'er er dømt ude efter sit pragtmål

Nicolai Jørgensen bliver ikke klar til Europa League-kampen mod Molde.

Gem til liste

FC København vidste godt, at Nicolai Jørgensen formentlig ikke ville kunne spille torsdagens Europa League-opgør mod Molde, men alligevel tog de den unge angriber med til Norge i håbet om at få ham klar.

Et døgn før kickoff må træner Ariël Jacobs dog sande, at Jørgensen endnu er for medtaget til at kunne spille for fuld kraft.

Belgieren har dog overskud til at lave lidt grin med situationen for den vigtige kamp mod Ole Gunnar Solskjærs mandskab.

Yderligt placerede scoringer
»Nej, han er ikke vigtig for os. Jeg har set, at målene heroppe er lidt mindre, så hvis han afslutter ligesom i de sidste par kampe, så ville han alligevel ikke score«, siger Jacobs til FCK's hjemmeside og henviser til Jørgensens yderligt placerede scoringer.

»Det er klart, at jeg er ked af at måtte undvære en spiller, der her performet sådan, som han har gjort, siden han kom til klubben. Men sådan er det nogle gange, og du skal kunne håndtere skader i truppen. Vi har ikke taget ham med herop som turist, men for at han kan få god behandling, og det positive er, at hans skade ikke er så slem, som vi først frygtede«.

»Men spørg mig ikke om de videre perspektiver, det må tiden vise«, siger Ariël Jacobs.

Målscorer og skadet
Nicolai Jørgensen scorede et pragtmål mod FC Midtjylland søndag, men måtte senere udgå af kampen med en lårskade.

LÆS ARTIKELFC København sender FCM på nedrykningskurs

Hans afbud giver plads til enten Thomas Delaney eller Martin Vingaard på venstrekanten, mens Rurik Gislason eller Christian Bolaños tager højrekanten.

Angrebsduoen forventes igen at skulle udgøres af Cesar Santin og Andreas Cornelius.

PolitikenPlus
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere