Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

FCK-træneren grubler over udfald efter pausen

FCK's træner undrer sig over, at hans spillere ikke kunne holde aggressiviteten fra de første 45 minutter.

Gem til liste

FC Københavns træner Ariël Jacobs er stærkt forundret over sine spilleres præstation i anden halvleg af Europa League-kampen mod Molde torsdag aften - en kamp som FCK vandt med 2-1.

Efter at have domineret klart før pausen overlod danskerne initiativet til det norske hjemmehold efter sidebyttet.

LÆS OGSÅFCK er under maksimalt pres trods sejr i Norge

Nogenlunde samme mønster så man, da FCK slog FC Midtjylland i Superligaen i søndags.

»Første halvleg spillede vi med professionel mentalitet. Vi var aggressive og gav ingen chancer væk«.

»Jeg under mig over, at vi ikke gjorde det fra starten af anden halvleg. Vi gik ned i tempo og gav dem lov til at komme tilbage. Vi skulle også have været bedre på kontraer«.

»Det er ikke første gang, det er sket. Det samme skete i weekenden, og vi diskuterede det efterfølgende. I Europa ha du ikke råd til den slags«, siger Ariël Jacobs til Canal 9.

Fortjent sejr
Han kan dog glæde sig over, at hans mandskab trods det spillemæssige udfald tog en vigtig sejr, som gør, at FC København stadig er inde i billedet til avancement i turneringen.

»Før denne kamp vidste vi, at vi skulle vinde. Det gjorde vi i en svær kamp, og set over en hel kamp vandt vi en fortjent sejr«.

»Molde viste, de er værdige norske mestre. Nu ved vi, hvad vi skal gøre i den sidste kamp«, siger Ariël Jacobs.

FC København behøver blot en sejr på 1-0 i Parken over Steaua Bukarest i Parken den 6. december. Får rumænerne scoret i den kamp, er københavnerne dog pisket til at vinde med to overskydende mål.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere