Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

FCK-træneren grubler over udfald efter pausen

FCK's træner undrer sig over, at hans spillere ikke kunne holde aggressiviteten fra de første 45 minutter.

Gem til liste

FC Københavns træner Ariël Jacobs er stærkt forundret over sine spilleres præstation i anden halvleg af Europa League-kampen mod Molde torsdag aften - en kamp som FCK vandt med 2-1.

Efter at have domineret klart før pausen overlod danskerne initiativet til det norske hjemmehold efter sidebyttet.

LÆS OGSÅFCK er under maksimalt pres trods sejr i Norge

Nogenlunde samme mønster så man, da FCK slog FC Midtjylland i Superligaen i søndags.

»Første halvleg spillede vi med professionel mentalitet. Vi var aggressive og gav ingen chancer væk«.

»Jeg under mig over, at vi ikke gjorde det fra starten af anden halvleg. Vi gik ned i tempo og gav dem lov til at komme tilbage. Vi skulle også have været bedre på kontraer«.

»Det er ikke første gang, det er sket. Det samme skete i weekenden, og vi diskuterede det efterfølgende. I Europa ha du ikke råd til den slags«, siger Ariël Jacobs til Canal 9.

Fortjent sejr
Han kan dog glæde sig over, at hans mandskab trods det spillemæssige udfald tog en vigtig sejr, som gør, at FC København stadig er inde i billedet til avancement i turneringen.

»Før denne kamp vidste vi, at vi skulle vinde. Det gjorde vi i en svær kamp, og set over en hel kamp vandt vi en fortjent sejr«.

»Molde viste, de er værdige norske mestre. Nu ved vi, hvad vi skal gøre i den sidste kamp«, siger Ariël Jacobs.

FC København behøver blot en sejr på 1-0 i Parken over Steaua Bukarest i Parken den 6. december. Får rumænerne scoret i den kamp, er københavnerne dog pisket til at vinde med to overskydende mål.

PolitikenPlus
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere