Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Cornelius: Der var klart straffe, det var godt dømt

Andreas Cornelius har ros til den engelske dommer, der dømte straffe til FC København mod Molde.

Gem til liste

FC Københavns angriber Andreas Cornelius leverede en blandet præstation, da FC København torsdag aften vandt 2-1 over norske Molde i Europa League.

Men den unge forward fik en hovedrolle i den situation, der bragte FCK på 1-0: Cornelius blev i et tæt befolket straffesparksfelt umotiveret pløjet ned af Moldes Daniel Chima, og han har efterfølgende ros til kampens engelske dommer Michael Oliver.

2-1FCK er under maksimalt pres trods sejr i Norge

»Molde-spilleren kiggede slet ikke på bolden. Jeg synes, der var klart straffe. Det var godt dømt, for det er ikke alle dommere, der ser den«, siger Andreas Cornelius til Canal 9.

Prøvede at drible
I anden halvleg kom angriberen igen i centrum, denne gang i en mindre heldig rolle, da han fuldstændig overså en helt fri Cesar Santin foran det norske mål.

»Jeg har ikke set den igen, men jeg har hørt, at den skulle have været spillet. Jeg så ikke op og prøvede at drible i stedet. Jeg gjorde mange gode ting, men der er også ting, der skal forbedres«, lyder det fra Cornelius, der er midt i en måltørke.

LÆS OGSÅFCK-træneren grubler over udfald efter pausen

Efter en solid arbejdsindsats kan han dog se tilbage på holdets anden sejr i Europa League over Molde.

»Jeg synes, vi er et bedre hold end dem. Nu har vi slået dem to gange, og det kan ikke være helt tilfældigt«, mener Andreas Cornelius.

PolitikenPlus
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere