Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Cornelius: Der var klart straffe, det var godt dømt

Andreas Cornelius har ros til den engelske dommer, der dømte straffe til FC København mod Molde.

Gem til liste

FC Københavns angriber Andreas Cornelius leverede en blandet præstation, da FC København torsdag aften vandt 2-1 over norske Molde i Europa League.

Men den unge forward fik en hovedrolle i den situation, der bragte FCK på 1-0: Cornelius blev i et tæt befolket straffesparksfelt umotiveret pløjet ned af Moldes Daniel Chima, og han har efterfølgende ros til kampens engelske dommer Michael Oliver.

2-1FCK er under maksimalt pres trods sejr i Norge

»Molde-spilleren kiggede slet ikke på bolden. Jeg synes, der var klart straffe. Det var godt dømt, for det er ikke alle dommere, der ser den«, siger Andreas Cornelius til Canal 9.

Prøvede at drible
I anden halvleg kom angriberen igen i centrum, denne gang i en mindre heldig rolle, da han fuldstændig overså en helt fri Cesar Santin foran det norske mål.

»Jeg har ikke set den igen, men jeg har hørt, at den skulle have været spillet. Jeg så ikke op og prøvede at drible i stedet. Jeg gjorde mange gode ting, men der er også ting, der skal forbedres«, lyder det fra Cornelius, der er midt i en måltørke.

LÆS OGSÅFCK-træneren grubler over udfald efter pausen

Efter en solid arbejdsindsats kan han dog se tilbage på holdets anden sejr i Europa League over Molde.

»Jeg synes, vi er et bedre hold end dem. Nu har vi slået dem to gange, og det kan ikke være helt tilfældigt«, mener Andreas Cornelius.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere