Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Frustreret Liverpool-træner: Det bliver hårdere

Liverpools manager mener, at holdet skulle have lukket kampen mod Young Boys.

Gem til liste

Liverpool var minutter fra at sikre sig videre adgang i Europa League, da Young Boys-spilleren Elsan Zverotic med et drømmehug kort før tid skaffede uafgjort 2-2 og stadig holdt en dør på klem for schweizerne.

Den scoring ærgrer naturligvis Liverpool-manager Brendan Rodgers gevaldigt.

»Det er lidt frustrerende. Det er skuffende, at vi ikke med tre eller fire minutter tilbage af kampen kan kontrollere den noget bedre«.

Roser den glemte spiller
»Det ville have været en god sejr mod et godt hold. Men vi kan stadig selv bestemme vores skæbne - det bliver bare en smule hårdere, end vi kan lide«, siger Rodgers til Skysports.

Læs ogsåLiverpools afbrændere holder Young Boys i live

Manageren havde masser af ros til Joe Cole, der både lagde op til et mål og stod for en scoring selv.

»Det var dejligt for ham at spille en god kamp. Han har arbejdet hårdt til træning«, siger den tidligere Swansea-manager om Cole, der har haft svært ved at bide sig fast på holdet.

Tæt i toppen
»Joe er en fighter, og han arbejder hårdt. Det er alt, han kan gøre, siger Rodgers.

LÆS OGSÅVerdens bedst betalte giver Liverpool en hjælpende hånd

Liverpool har syv point - nøjagtigt som Young Boys - mens Anzhi Makhachkala har 10 point inden sidste runde. Udinese har kun fire point og kan ikke længere nå at gå videre.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere