Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Frustreret Liverpool-træner: Det bliver hårdere

Liverpools manager mener, at holdet skulle have lukket kampen mod Young Boys.

Gem til liste

Liverpool var minutter fra at sikre sig videre adgang i Europa League, da Young Boys-spilleren Elsan Zverotic med et drømmehug kort før tid skaffede uafgjort 2-2 og stadig holdt en dør på klem for schweizerne.

Den scoring ærgrer naturligvis Liverpool-manager Brendan Rodgers gevaldigt.

»Det er lidt frustrerende. Det er skuffende, at vi ikke med tre eller fire minutter tilbage af kampen kan kontrollere den noget bedre«.

Roser den glemte spiller
»Det ville have været en god sejr mod et godt hold. Men vi kan stadig selv bestemme vores skæbne - det bliver bare en smule hårdere, end vi kan lide«, siger Rodgers til Skysports.

Læs ogsåLiverpools afbrændere holder Young Boys i live

Manageren havde masser af ros til Joe Cole, der både lagde op til et mål og stod for en scoring selv.

»Det var dejligt for ham at spille en god kamp. Han har arbejdet hårdt til træning«, siger den tidligere Swansea-manager om Cole, der har haft svært ved at bide sig fast på holdet.

Tæt i toppen
»Joe er en fighter, og han arbejder hårdt. Det er alt, han kan gøre, siger Rodgers.

LÆS OGSÅVerdens bedst betalte giver Liverpool en hjælpende hånd

Liverpool har syv point - nøjagtigt som Young Boys - mens Anzhi Makhachkala har 10 point inden sidste runde. Udinese har kun fire point og kan ikke længere nå at gå videre.

PolitikenPlus
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere