Annonce
Annonce
Fodbold

Transfermarkedet: Tidligere FCK-bomber skal redde Premier League-klub

Dame N'Doye fem scoringer for Hull i sidste sæson har kastet en ny Premier League-kontrakt af sig.

Annonce

Den senegalesiske angriber Dame N'Doye vender for en kort bemærkning igen tilbage til Premier League.

Som i 2015, hvor han trods fem scoringer ikke formåede at holde Hull i den bedste engelske række, er det igen en bundklub, der har sendt bud efter den tidligere FC København-angriber på en lejeaftale.

»Han gjorde rent faktisk en forskel for Hull«, siger Sunderland-manager Sam Allardyce om angriberen fra tyrkiske Trabzonspor, hvor den næstmest scorende spiller i FCK's historie (82 mål i 150 kampe) slet ikke er faldet til efter skiftet fra Lokomotiv Moskva.

»Lad os håbe, han kommer med det, vi har brug for, så vi kan få udnyttet vores chancerne bedre og få scoret flere mål«, forklarer Allardyce til Sky Sports.

GUIDENu åbner transfervinduet i Premier League

Andetsteds i Premier League er den første store interne handel på vej mellem to af Sunderlands rivaler i kampen om at undgå nedrykning.

Swansea står til at tjene godt på salget af en af de spillere, den tidligere manager Michael Laudrup hentede relativt billigt til klubben. Midtbanemanden Jonjo Shelvey blev købt i Liverpool i 2013 for ca. 45 millioner kroner, men ifølge BBC er der indgået aftale om et salg til Newcastle. Pris: 120 millioner kroner.

NEWCASTE?Formsvag Bendtner håber på snarligt klubskifte

Newcastle har allerede indkøbt en forstærkning. Fra franske Bordeaux er senegaleseren Henri Saivet ankommet til en fem et halvt år lang aftale og en anslået pris på 50 millioner kroner. Henri Saivet kan spille centralt og på kanterne - og kan få debut tirsdag aften hjemme mod Manchester United.

I Liverpool er der en ny forsvarsspiller på plads hos manager Jürgen Klopp, der kæmper med skader på stort set samtlige positioner. Steven Caulker har fået ophævet sit lejemål i Southampton og den Queens Park Rangers-ejede kleppert på 1,91 meter er straks rejst videre til Liverpool, som han kan få debut for ondag.

BAGGRUNDEfter 24 skader er Klopps spillestil i søgelyset

Redaktionen anbefaler

Fodboldreglerne ændres: Rødt kort før kickoff, mindre båre, hurtigere støvleskift

Del link
Annonce
Mest læste
Dit politiken
Annonce