Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold
talentudvikling. Det italienske landshold lider under den manglende udvikling af egne talenter i ligaen. - Foto: Luca Bruno (arkiv)/AP

Nye tiltag skal genrejse italiensk fodbold

Fra 2016 må Serie A-klubber kun tælle 25 spillere, og flere skal være italienere.

Fodbold

Italiensk fodbold i krise: For få italienere på banen

Udlændingene fylder for meget på banen i Italien, mener mange.

Fodbold

Kloses dobbeltlyn rakte til tre point for Lazio

Lazio førte 3-0 over Cagliari, men var lige ved at smide føringen væk trods overtal.

Fodbold
1-0. Med denne scoring af Genoas Luca Antonini tabte Gianluigi Buffon sin kamp nummer 500 for Juventus. - Foto: Tano Pecoraro/AP

Juves 500-kamps-jubilar passeret i sidste minut

Juventus med sæsonens første nederlag ude mod Genoa.

PolitikenPlus
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere