Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Lumsk scoring og stor afbrænder gav spænding

Rajko Lekic er tilbage i vanlig stil og scorede for Silkeborg mod Lyngby.

Gem til liste

Heller ikke tredje gang blev lykkens gang for Silkeborg.

Efter nederlag til FC Nordsjælland og FC Midtjylland var der udsigt til tre point på Superliga-kontoen, da oprykkerne fra Lyngby var besøg, men en sen overtidsudligning resulterede i 2-2 og pointdeling.

FAKTA:Silkeborg-Lyngby minut for minut

På Silkeborg Stadion viste Rajko Lekic - spilleren, der for to uger siden gik glip af en millionkontrakt i Tyrkiet - igen sine energiske egenskaber som frontløber, da han efter en lille halv times spil og hård nærkamp vristede sig fri af Marc Møller og fik skovlet bolden forbi Rune Pedersen og ind over stregen til 1-0.

LÆS OGSÅLekic mistede millioner på annulleret aftale

Lyngby-spillerne stod langt tilbage på banen og overlod initiativet til hjemmeholdet, som dog ikke formåede at skabe yderligere farlige situationer foran oprykkernes mål i første halvleg.

Maskeret afslutning og superstikning
Efter pausen, hvor spilkvaliteten var opadgående, var Lekic og co. indledningsvis kun momentvis farlige og udnyttede ikke deres muligheder for at lukke kampen, hvorfor Lyngby kunne bevare optimismen og troen på, at de kunne få point med hjem.

Men da Jesper Bech med et formidabelt hovedstød midt i halvlegen fik scoret til 2-0 lignede det en sikker hjemmesejr, som aldrig ville komme i fare.

Et lille kvarter før tid blev der dog skabt spænding om udfaldet, fordi Kim Aabech med en maskeret og lumsk venstrebensafslutning fik reduceret, inden de 3.200 tilskuere i det 82. minut kunne se Jesper Bech misbruge en chance af de helt store, da han sendte en superstikning fra Lekic centimeter forbi målet.

Utilfredse tilskuere
Jesper Bech- afbrænderen blev dyr.

For et minut inde i overtiden bankede en Lyngby-spiller en afslutning på overliggeren og Ayoub Sørensen kunne let sparke riposten ind til 2-2, der udløste en pibekoncert ned mod træner Troels Bechs Silkeborg-spillere.

PolitikenPlus
 • Run Socks 2.0 Merino CEPs nye topkvalitets kompressionsløbestrømper med 17% merinould, der giver lidt ekstra varme på de kolde dage.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Long Vintertight Unisex Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • Gore Essential SO Gloves Varm løbehandske fremstillet i Windstopper materiale, der gør handsken fuldstændig vindtæt.

  260 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Polar M400 med pulsmåler M400 er et særdeles brugervenligt GPS-ur spækket med nemt anvendelige funktioner, der kan hjælpe dig i topform.

  1.350 kr. Spar 350 kr. Læs mere