Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Matchvinderen havde brug for revanche

FC Nordsjællands dobbelte målscorer mod Randers mener, at holdet trods trætte ben havde brug for en sejr mod Randers efter stor skuffelse i sidste uge.

Gem til liste

På trods af trætte ben efter en hård europæisk midtugekamp mod Sporting Lissabon var FC Nordsjælland opsatte på at slå Randers i søndagens Superligaopgør.

LÆS OGSÅKaptajnens kasser knuser kronjyder

Motivationen kom fra sidste weekends 1-2-nederlag til Sønderjyske.

»Nu var det vigtigt for os at få tre point. Vi var meget skuffede, efter at vi tabte til Sønderjyske i sidste uge, og det var vigtigt for os at revanchere os«, siger Nicolai Stokholm til Canal 9.

Masser af chancer
Midtbaneslideren scorede begge FC Nordsjællands mål i 2-0-sejren over Randers, og generelt spillede udeholdet en flot kamp, som bød på flere store chancer i begge ender af banen.

Men selv om hjemmeholdet også havde flere store muligheder og nok burde have scoret mindst et enkelt mål, så mener FCN-anføreren, at sejren til gæsterne var helt fortjent.

LÆS OGSÅBeckmann: Det var eddermame ringe

»Vi havde en hård kamp i torsdags. Vi vidste, vi måske havde lidt trætte ben, men jeg synes, vi kommer ind og viser god fysisk form, og gennem 90 minutter vinder vi denne kamp helt fortjent«, siger Nicolai Stokholm.

PolitikenPlus
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere