Annonce
Annonce
Fodbold

Matchvinderen havde brug for revanche

FC Nordsjællands dobbelte målscorer mod Randers mener, at holdet trods trætte ben havde brug for en sejr mod Randers efter stor skuffelse i sidste uge.

Gem til liste

På trods af trætte ben efter en hård europæisk midtugekamp mod Sporting Lissabon var FC Nordsjælland opsatte på at slå Randers i søndagens Superligaopgør.

LÆS OGSÅKaptajnens kasser knuser kronjyder

Motivationen kom fra sidste weekends 1-2-nederlag til Sønderjyske.

»Nu var det vigtigt for os at få tre point. Vi var meget skuffede, efter at vi tabte til Sønderjyske i sidste uge, og det var vigtigt for os at revanchere os«, siger Nicolai Stokholm til Canal 9.

Masser af chancer
Midtbaneslideren scorede begge FC Nordsjællands mål i 2-0-sejren over Randers, og generelt spillede udeholdet en flot kamp, som bød på flere store chancer i begge ender af banen.

Men selv om hjemmeholdet også havde flere store muligheder og nok burde have scoret mindst et enkelt mål, så mener FCN-anføreren, at sejren til gæsterne var helt fortjent.

LÆS OGSÅBeckmann: Det var eddermame ringe

»Vi havde en hård kamp i torsdags. Vi vidste, vi måske havde lidt trætte ben, men jeg synes, vi kommer ind og viser god fysisk form, og gennem 90 minutter vinder vi denne kamp helt fortjent«, siger Nicolai Stokholm.

PolitikenPlus
 • Long Vintertight Unisex Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • Gore Essential SO Gloves Varm løbehandske fremstillet i Windstopper materiale, der gør handsken fuldstændig vindtæt.

  260 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Run Socks 2.0 Merino CEPs nye topkvalitets kompressionsløbestrømper med 17% merinould, der giver lidt ekstra varme på de kolde dage.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Polar M400 med pulsmåler M400 er et særdeles brugervenligt GPS-ur spækket med nemt anvendelige funktioner, der kan hjælpe dig i topform.

  1.350 kr. Spar 350 kr. Læs mere