Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Matchvinderen havde brug for revanche

FC Nordsjællands dobbelte målscorer mod Randers mener, at holdet trods trætte ben havde brug for en sejr mod Randers efter stor skuffelse i sidste uge.

Gem til liste

På trods af trætte ben efter en hård europæisk midtugekamp mod Sporting Lissabon var FC Nordsjælland opsatte på at slå Randers i søndagens Superligaopgør.

LÆS OGSÅKaptajnens kasser knuser kronjyder

Motivationen kom fra sidste weekends 1-2-nederlag til Sønderjyske.

»Nu var det vigtigt for os at få tre point. Vi var meget skuffede, efter at vi tabte til Sønderjyske i sidste uge, og det var vigtigt for os at revanchere os«, siger Nicolai Stokholm til Canal 9.

Masser af chancer
Midtbaneslideren scorede begge FC Nordsjællands mål i 2-0-sejren over Randers, og generelt spillede udeholdet en flot kamp, som bød på flere store chancer i begge ender af banen.

Men selv om hjemmeholdet også havde flere store muligheder og nok burde have scoret mindst et enkelt mål, så mener FCN-anføreren, at sejren til gæsterne var helt fortjent.

LÆS OGSÅBeckmann: Det var eddermame ringe

»Vi havde en hård kamp i torsdags. Vi vidste, vi måske havde lidt trætte ben, men jeg synes, vi kommer ind og viser god fysisk form, og gennem 90 minutter vinder vi denne kamp helt fortjent«, siger Nicolai Stokholm.

PolitikenPlus
 • Run Socks 2.0 Merino CEPs nye topkvalitets kompressionsløbestrømper med 17% merinould, der giver lidt ekstra varme på de kolde dage.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Long Vintertight Unisex Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • Gore Essential SO Gloves Varm løbehandske fremstillet i Windstopper materiale, der gør handsken fuldstændig vindtæt.

  260 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Polar M400 med pulsmåler M400 er et særdeles brugervenligt GPS-ur spækket med nemt anvendelige funktioner, der kan hjælpe dig i topform.

  1.350 kr. Spar 350 kr. Læs mere