Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

FCK-back rykker ned

Randers FC har indgået en fireårig aftale med FC Københavns Johnny Thomsen.

Gem til liste
Væk. Johnny Thomsen fik kun et halvt år i FC København. - Foto: EFREM LUKATSKY (arkiv)/AP

Væk. Johnny Thomsen fik kun et halvt år i FC København. - Foto: EFREM LUKATSKY (arkiv)/AP

Backen Johnny Thomsen fortsætter karrieren i 1. divisionsklubben Randers FC, der har købt det tidligere landsholdsemne fri af FC København.

Johnny Thomsen har efter den etablerede landsholdsspiller Lars Jacobsens permanente aftale med FC København ikke udsigt til at spille fast hos mesterholdet.

LÆS OGSÅFCK sikrer sig landsholdsspiller til 2014

»Med skiftet føler jeg selv, at jeg går fra dystre udsigter til spilletid i FCK til spilletid i en klub med ambitioner. Jeg er da også overbevist om, at Randers FC er tilbage i Superligaen igen til sommer. Jeg har før prøvet at rykke op fra 1. division til den bedste række, så forhåbentlig kan min rutine fra dengang bruges i de afgørende forårskampe for Randers FC«, siger 29-årige Johnny Thomsen i en pressemeddelelse.

Johnny Thomsen starter i sin nye klub på onsdag og klubdirektør Jacob Nielsen kan ikke skjule sin glæde over den fireårige aftale med Thomsen.

»Jeg synes, vi har gjort et scoop udover det sædvanlige ved at hente Johnny Thomsen. Han har prøvet meget med både SønderjyskE, FCK og landsholdet, og han besidder masser af kvalitet, både i en position som højre back og kantspiller i samme side«, siger Randers-direktøren.

FACEBOOK Bliv ven med Politiken

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere