Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

FCK-back rykker ned

Randers FC har indgået en fireårig aftale med FC Københavns Johnny Thomsen.

Gem til liste
Væk. Johnny Thomsen fik kun et halvt år i FC København. - Foto: EFREM LUKATSKY (arkiv)/AP

Væk. Johnny Thomsen fik kun et halvt år i FC København. - Foto: EFREM LUKATSKY (arkiv)/AP

Backen Johnny Thomsen fortsætter karrieren i 1. divisionsklubben Randers FC, der har købt det tidligere landsholdsemne fri af FC København.

Johnny Thomsen har efter den etablerede landsholdsspiller Lars Jacobsens permanente aftale med FC København ikke udsigt til at spille fast hos mesterholdet.

LÆS OGSÅFCK sikrer sig landsholdsspiller til 2014

»Med skiftet føler jeg selv, at jeg går fra dystre udsigter til spilletid i FCK til spilletid i en klub med ambitioner. Jeg er da også overbevist om, at Randers FC er tilbage i Superligaen igen til sommer. Jeg har før prøvet at rykke op fra 1. division til den bedste række, så forhåbentlig kan min rutine fra dengang bruges i de afgørende forårskampe for Randers FC«, siger 29-årige Johnny Thomsen i en pressemeddelelse.

Johnny Thomsen starter i sin nye klub på onsdag og klubdirektør Jacob Nielsen kan ikke skjule sin glæde over den fireårige aftale med Thomsen.

»Jeg synes, vi har gjort et scoop udover det sædvanlige ved at hente Johnny Thomsen. Han har prøvet meget med både SønderjyskE, FCK og landsholdet, og han besidder masser af kvalitet, både i en position som højre back og kantspiller i samme side«, siger Randers-direktøren.

FACEBOOK Bliv ven med Politiken

PolitikenPlus
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere