Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

FCK-back rykker ned

Randers FC har indgået en fireårig aftale med FC Københavns Johnny Thomsen.

Gem til liste
Væk. Johnny Thomsen fik kun et halvt år i FC København. - Foto: EFREM LUKATSKY (arkiv)/AP

Væk. Johnny Thomsen fik kun et halvt år i FC København. - Foto: EFREM LUKATSKY (arkiv)/AP

Backen Johnny Thomsen fortsætter karrieren i 1. divisionsklubben Randers FC, der har købt det tidligere landsholdsemne fri af FC København.

Johnny Thomsen har efter den etablerede landsholdsspiller Lars Jacobsens permanente aftale med FC København ikke udsigt til at spille fast hos mesterholdet.

LÆS OGSÅFCK sikrer sig landsholdsspiller til 2014

»Med skiftet føler jeg selv, at jeg går fra dystre udsigter til spilletid i FCK til spilletid i en klub med ambitioner. Jeg er da også overbevist om, at Randers FC er tilbage i Superligaen igen til sommer. Jeg har før prøvet at rykke op fra 1. division til den bedste række, så forhåbentlig kan min rutine fra dengang bruges i de afgørende forårskampe for Randers FC«, siger 29-årige Johnny Thomsen i en pressemeddelelse.

Johnny Thomsen starter i sin nye klub på onsdag og klubdirektør Jacob Nielsen kan ikke skjule sin glæde over den fireårige aftale med Thomsen.

»Jeg synes, vi har gjort et scoop udover det sædvanlige ved at hente Johnny Thomsen. Han har prøvet meget med både SønderjyskE, FCK og landsholdet, og han besidder masser af kvalitet, både i en position som højre back og kantspiller i samme side«, siger Randers-direktøren.

FACEBOOK Bliv ven med Politiken

PolitikenPlus
 • Bycykel Unisex cykel der passer til alle med justerbar sadel og styr. Minimal vedligeholdelse og høj kvalitet. Jopo bycyklen er den mest købte cykel model i de nordiske lande.

  Pluspris 3.295 kr. Alm. pris 3.629 kr. Køb
 • Skridttæller Smart skridttæller, Omron Walking style one 2.1, som skal klipses fast på bukselinningen.

  Pluspris 165 kr. Alm. pris 195 kr. Køb
 • Løbe t-shirt Nike er kendt for den gode kvalitet, det smarte design og mange funktionelle detaljer. T-shiten har gode svedtransporterende egenskaber, og klæber ikke.

  Pluspris 99 kr. Alm. pris 299 kr. Køb
 • Bycykel med 3 gear Unisex cykel der passer til alle med justerbar sadel og styr. Minimal vedligeholdelse og høj kvalitet. Jopo bycyklen er den mest købte cykel model i de nordiske lande.

  Pluspris 4.295 kr. Alm. pris 4.629 kr. Køb
 • Cykellygter Bookman cykellygter ? til stilsikre cyklister!

  Pluspris 125 kr. Alm. pris 150 kr. Køb