Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Graulund tripper og er snart kampklar

AGF-træner Peter Sørensen kan melde om store fremskridt hos Peter Graulund.

Gem til liste

Peter Graulund er snart klar til at spille kampe for AGF igen. Stod det til angriberen selv, ville han være i spil til forårspremieren i Superligaen mod FC Nordsjælland på lørdag.

Det oplyser AGF-træner Peter Sørensen, som dog holder lidt igen med Graulunds comeback, idet lægestaben holder lidt igen med at sende ham i kamp for tidligt.

»Det går forbavsende godt. Han er i supergod fysisk forfatning, og det er kun ekstern fornuft, der gør, at Peter ikke allerede spiller med. Hvis du spørger ham, så tror jeg, at han er klar«, siger Peter Sørensen.

Sæsonen var slut - troede man
Peter Graulund rev en akillessene over i en pokalkamp i oktober mod Vejle-Kolding, og tidligere har udmeldingen været, at han sandsynligvis ville gå glip af hele sæsonen.

Men Peter Sørensen forventer at kunne gøre brug af Graulund i foråret, selv om det nok ikke bliver i marts.

»Vi forsøger at tøjle ham lidt, men han er i fantastisk god form på trods af sin skade. Han vil med sikkerhed være tilbage på banen i løbet af foråret«.

Han kommer på banen
»Vi har noget læge- og sundhedsstab, der formentlig vil gøre, hvad de kan for at holde fast i Peter. Men jeg er ret sikker på, at han kommer på banen i løbet af foråret«, fastslår Peter Sørensen.

AGF ligger nummer fem i Superligaen.

PolitikenPlus
 • Bycykel Unisex cykel der passer til alle med justerbar sadel og styr. Minimal vedligeholdelse og høj kvalitet. Jopo bycyklen er den mest købte cykel model i de nordiske lande.

  Pluspris 3.295 kr. Alm. pris 3.629 kr. Køb
 • Skridttæller Smart skridttæller, Omron Walking style one 2.1, som skal klipses fast på bukselinningen.

  Pluspris 165 kr. Alm. pris 195 kr. Køb
 • Løbe t-shirt Nike er kendt for den gode kvalitet, det smarte design og mange funktionelle detaljer. T-shiten har gode svedtransporterende egenskaber, og klæber ikke.

  Pluspris 99 kr. Alm. pris 299 kr. Køb
 • Bycykel med 3 gear Unisex cykel der passer til alle med justerbar sadel og styr. Minimal vedligeholdelse og høj kvalitet. Jopo bycyklen er den mest købte cykel model i de nordiske lande.

  Pluspris 4.295 kr. Alm. pris 4.629 kr. Køb
 • Cykellygter Bookman cykellygter ? til stilsikre cyklister!

  Pluspris 125 kr. Alm. pris 150 kr. Køb