Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Graulund tripper og er snart kampklar

AGF-træner Peter Sørensen kan melde om store fremskridt hos Peter Graulund.

Gem til liste

Peter Graulund er snart klar til at spille kampe for AGF igen. Stod det til angriberen selv, ville han være i spil til forårspremieren i Superligaen mod FC Nordsjælland på lørdag.

Det oplyser AGF-træner Peter Sørensen, som dog holder lidt igen med Graulunds comeback, idet lægestaben holder lidt igen med at sende ham i kamp for tidligt.

»Det går forbavsende godt. Han er i supergod fysisk forfatning, og det er kun ekstern fornuft, der gør, at Peter ikke allerede spiller med. Hvis du spørger ham, så tror jeg, at han er klar«, siger Peter Sørensen.

Sæsonen var slut - troede man
Peter Graulund rev en akillessene over i en pokalkamp i oktober mod Vejle-Kolding, og tidligere har udmeldingen været, at han sandsynligvis ville gå glip af hele sæsonen.

Men Peter Sørensen forventer at kunne gøre brug af Graulund i foråret, selv om det nok ikke bliver i marts.

»Vi forsøger at tøjle ham lidt, men han er i fantastisk god form på trods af sin skade. Han vil med sikkerhed være tilbage på banen i løbet af foråret«.

Han kommer på banen
»Vi har noget læge- og sundhedsstab, der formentlig vil gøre, hvad de kan for at holde fast i Peter. Men jeg er ret sikker på, at han kommer på banen i løbet af foråret«, fastslår Peter Sørensen.

AGF ligger nummer fem i Superligaen.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere