Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Graulund tripper og er snart kampklar

AGF-træner Peter Sørensen kan melde om store fremskridt hos Peter Graulund.

Gem til liste

Peter Graulund er snart klar til at spille kampe for AGF igen. Stod det til angriberen selv, ville han være i spil til forårspremieren i Superligaen mod FC Nordsjælland på lørdag.

Det oplyser AGF-træner Peter Sørensen, som dog holder lidt igen med Graulunds comeback, idet lægestaben holder lidt igen med at sende ham i kamp for tidligt.

»Det går forbavsende godt. Han er i supergod fysisk forfatning, og det er kun ekstern fornuft, der gør, at Peter ikke allerede spiller med. Hvis du spørger ham, så tror jeg, at han er klar«, siger Peter Sørensen.

Sæsonen var slut - troede man
Peter Graulund rev en akillessene over i en pokalkamp i oktober mod Vejle-Kolding, og tidligere har udmeldingen været, at han sandsynligvis ville gå glip af hele sæsonen.

Men Peter Sørensen forventer at kunne gøre brug af Graulund i foråret, selv om det nok ikke bliver i marts.

»Vi forsøger at tøjle ham lidt, men han er i fantastisk god form på trods af sin skade. Han vil med sikkerhed være tilbage på banen i løbet af foråret«.

Han kommer på banen
»Vi har noget læge- og sundhedsstab, der formentlig vil gøre, hvad de kan for at holde fast i Peter. Men jeg er ret sikker på, at han kommer på banen i løbet af foråret«, fastslår Peter Sørensen.

AGF ligger nummer fem i Superligaen.

PolitikenPlus
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere