Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Silkeborg drømmer om at isolere Brøndby i bunden

Silkeborgs træner Keld Bordinggaard kræver tre point i bundgyseren mod Brøndby søndag eftermiddag.

Gem til liste

Der er lagt op til noget af et bundgys, når Silkeborg søndag eftermiddag tager imod Brøndby i en kamp mellem Superligaens to nederste hold.

En hjemmesejr kan isolere Brøndby i bunden af ligaen, og Silkeborgs træner Keld Bordinggaard er da også fuldstændig klar over vigtigheden af kampen mellem de to kriseramte hold.

»Hvis vi skal pege en af de resterende kampe i sæsonen ud og sige; 'at den bare skal vindes', så er det den her. Den er enormt vigtig for os. Det er der ingen tvivl om - det skal være tre point«.

»Det er altid specielt, når de to hold under stregen møder hinanden. Det lægger et ekstra lag til spændingsniveauet både før og under kampen«, siger Bordinggaard til klubbens hjemmeside.

Opgivet på forhånd
I onsdags leverede hans spillere en frygtelig sløj indsats, da de to hold mødtes i pokalturneringen. Brøndby vandt på hjemmebane 3-0 efter en kamp, hvor Silkeborg nærmest så ud til at have opgivet på forhånd.

LÆS OGSÅBrøndby vinder og må droppe matchvinderen

Men pokalturneringen er noget andet end Superligaen, slår Bordinggaard fast.

»Det er to vidt forskellige kampe med formentlig to forskellige hold. Begge hold har flere karantæner, som medvirker til, at der skal rokeres på en del pladser«.

»Desuden har vi flere spillere, som ikke indgik i onsdagens pokalkamp, som trænger sig på til en startplads«, siger Bordinggaard.

Et blik på statistikken kan dog ikke give Silkeborg-træneren meget ro i sindet. Brøndbys to eneste sejre i de seneste 25 ligakampe er kommet mod netop Silkeborg.

LÆS OGSÅBrøndby satte tre bundrekorder med nyt nederlag

PolitikenPlus
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere