Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Silkeborg drømmer om at isolere Brøndby i bunden

Silkeborgs træner Keld Bordinggaard kræver tre point i bundgyseren mod Brøndby søndag eftermiddag.

Gem til liste

Der er lagt op til noget af et bundgys, når Silkeborg søndag eftermiddag tager imod Brøndby i en kamp mellem Superligaens to nederste hold.

En hjemmesejr kan isolere Brøndby i bunden af ligaen, og Silkeborgs træner Keld Bordinggaard er da også fuldstændig klar over vigtigheden af kampen mellem de to kriseramte hold.

»Hvis vi skal pege en af de resterende kampe i sæsonen ud og sige; 'at den bare skal vindes', så er det den her. Den er enormt vigtig for os. Det er der ingen tvivl om - det skal være tre point«.

»Det er altid specielt, når de to hold under stregen møder hinanden. Det lægger et ekstra lag til spændingsniveauet både før og under kampen«, siger Bordinggaard til klubbens hjemmeside.

Opgivet på forhånd
I onsdags leverede hans spillere en frygtelig sløj indsats, da de to hold mødtes i pokalturneringen. Brøndby vandt på hjemmebane 3-0 efter en kamp, hvor Silkeborg nærmest så ud til at have opgivet på forhånd.

LÆS OGSÅBrøndby vinder og må droppe matchvinderen

Men pokalturneringen er noget andet end Superligaen, slår Bordinggaard fast.

»Det er to vidt forskellige kampe med formentlig to forskellige hold. Begge hold har flere karantæner, som medvirker til, at der skal rokeres på en del pladser«.

»Desuden har vi flere spillere, som ikke indgik i onsdagens pokalkamp, som trænger sig på til en startplads«, siger Bordinggaard.

Et blik på statistikken kan dog ikke give Silkeborg-træneren meget ro i sindet. Brøndbys to eneste sejre i de seneste 25 ligakampe er kommet mod netop Silkeborg.

LÆS OGSÅBrøndby satte tre bundrekorder med nyt nederlag

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere