Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Sort eftermiddag for Sønderjyske-spiller

Sønderjyskes midterforsvarer fik kun et kvarter på banen, inden han blev udvist.

Gem til liste

Søndag 11. november er ikke en dag, Sønderjyskes midterforsvarer Niels Lodberg vil huske tilbage på med glæde. I stedet for 90 minutter blev det kun til et lille kvarter på banen til rutinerede Lodberg.

Efter 15 minutter blev han udvist for at trække nødbremsen, da Morten Skoubo var sluppet igennem.

På det efterfølgende straffespark scorede OB's Espen Ruud til 2-0. Dermed var kampen i realiteten afgjort, og sønderjyderne indkasserede yderligere tre mål.

Var der straffe?
»Skoubo kom ind foran mig, og han satte bevidst farten ned for at få kontakt. Jeg havde ikke nogen intention om at hægte ham, men jeg ramte hans ben. Der var vel ikke noget at diskutere i forhold til udvisningen«, siger Niels Lodberg.

Kampfakta Alt om kampens forløb i tal og tekst

Til gengæld ville han gerne diskutere, hvorvidt der var straffespark eller frispark i situationen. For efter at have set tv-billederne efter kampen, var Lodberg ikke tvivl om, at han havde begået sin forseelse udenfor feltet.

»Ærgerligt. Det kommer til at koste et straffespark, de scorer mål, og nu står jeg til to spilledages karantæne«, siger Niels Lodberg.

Rødt kort til reservekeeper
Han skal sidde udenfor i sønderjydernes vitale kamp mod Silkeborg i den kommende weekend.

Læs ogsåTo røde kort og en afklapsning til Sønderjyske

En anden omdiskuteret situation var det røde kort til Sønderjyskes reservekeeper Kenneth Stenild. En halv time inde i kampen hamrede han sin drikkedunk i fliserne foran udskiftningsboksen og måtte kort efter indkassere en tidlig badebillet.

»Reglerne er klokkeklare i sådan en situation. Det fører til bortvisning«, siger dommer Michael Johansen om hændelsen.

PolitikenPlus
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere