Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Sort eftermiddag for Sønderjyske-spiller

Sønderjyskes midterforsvarer fik kun et kvarter på banen, inden han blev udvist.

Gem til liste

Søndag 11. november er ikke en dag, Sønderjyskes midterforsvarer Niels Lodberg vil huske tilbage på med glæde. I stedet for 90 minutter blev det kun til et lille kvarter på banen til rutinerede Lodberg.

Efter 15 minutter blev han udvist for at trække nødbremsen, da Morten Skoubo var sluppet igennem.

På det efterfølgende straffespark scorede OB's Espen Ruud til 2-0. Dermed var kampen i realiteten afgjort, og sønderjyderne indkasserede yderligere tre mål.

Var der straffe?
»Skoubo kom ind foran mig, og han satte bevidst farten ned for at få kontakt. Jeg havde ikke nogen intention om at hægte ham, men jeg ramte hans ben. Der var vel ikke noget at diskutere i forhold til udvisningen«, siger Niels Lodberg.

Kampfakta Alt om kampens forløb i tal og tekst

Til gengæld ville han gerne diskutere, hvorvidt der var straffespark eller frispark i situationen. For efter at have set tv-billederne efter kampen, var Lodberg ikke tvivl om, at han havde begået sin forseelse udenfor feltet.

»Ærgerligt. Det kommer til at koste et straffespark, de scorer mål, og nu står jeg til to spilledages karantæne«, siger Niels Lodberg.

Rødt kort til reservekeeper
Han skal sidde udenfor i sønderjydernes vitale kamp mod Silkeborg i den kommende weekend.

Læs ogsåTo røde kort og en afklapsning til Sønderjyske

En anden omdiskuteret situation var det røde kort til Sønderjyskes reservekeeper Kenneth Stenild. En halv time inde i kampen hamrede han sin drikkedunk i fliserne foran udskiftningsboksen og måtte kort efter indkassere en tidlig badebillet.

»Reglerne er klokkeklare i sådan en situation. Det fører til bortvisning«, siger dommer Michael Johansen om hændelsen.

PolitikenPlus
 • Run Socks 2.0 Merino CEPs nye topkvalitets kompressionsløbestrømper med 17% merinould, der giver lidt ekstra varme på de kolde dage.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Long Vintertight Unisex Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • Gore Essential SO Gloves Varm løbehandske fremstillet i Windstopper materiale, der gør handsken fuldstændig vindtæt.

  260 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Polar M400 med pulsmåler M400 er et særdeles brugervenligt GPS-ur spækket med nemt anvendelige funktioner, der kan hjælpe dig i topform.

  1.350 kr. Spar 350 kr. Læs mere