Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Silkeborg fyrer Bordinggaard efter endnu et nederlag

Silkeborg fyrer Keld Bordinggaard og erstatter ham med veteranen Viggo Jensen.

Gem til liste

Fodboldklubben Silkeborg har fyret cheftræner Keld Bordinggaard efter søndagens 1-2-nederlag hjemme til Brøndby, der efterlader Silkeborg som nummer sjok i Superligaen.

Viggo Jensen overtager holdet for resten af sæsonen, meddeler Silkeborg i en pressemeddelelse.

Veteranen skal arbejde tæt sammen med sportschef Peder Knudsen.

LÆS OGSÅ Brøndby trak sig op fra dybet i overtiden

65-årige Viggo Jensen har tidligere trænet Silkeborg i to omgange. Viggo Jensen er kendt som en hård nyser, der spiller meget direkte, og som kræver meget af sine spillere.

Efter det fjerde nederlag i træk i ligaen slap Silkeborg-ledelsens tålmodighed op med Keld Bordinggaard, som overtog jobbet før denne sæson. Det skete, efter at den tidligere træner, Troels Bech, skiftede til et trænerjob hos OB.

Tabt 11 ud af 16 kampe
Silkeborg blev i sidste sæson nummer otte i Superligaen. Klubben har i denne sæson tabt 11 af 16 kampe i ligaen. De to seneste nederlag er kommet mod rivalerne i bunden Esbjerg og Brøndby.

Silkeborg førte ellers 1-0 hjemme mod Brøndby, indtil der manglede 12 minutter af kampen.

Så udlignede Brøndbys indskiftede Simon Makienok, og samme spiller scorede til 2-1 for gæsterne i dommerens overtid.

LÆS OGSÅBrøndby trak sig op fra dybet i overtiden

Silkeborg har kun hentet 11 point i sæsonen, et færre end Brøndby.

Silkeborg har i øjeblikket tre point op til Esbjerg over nedrykningsstregen.

Esbjerg har spillet en kamp færre og møder mandag FC Midtjylland.

Silkeborg røg onsdag desuden ud af pokalturneringen i ottendedelsfinalerne, efter at holdet tabte 0-3 ude til netop Brøndby.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere