Annonce
Annonce
Fodbold

Brandslukkeren deler skæbne med fyret Silkeborg-træner

Den nye cheftræner Viggo Jensen får ikke tid til at arbejde ordentligt med sin trup før efter jul.

Viggo Jensen får ikke mange dage til at udtænke store planer for Silkeborg IF, som søndag ansatte ham, efter Keld Bordinggaard blev fyret i forlængelse af 1-2-nederlaget til Brøndby.

Midtjyderne skal over stregen, og der skal point ind på kontoen med det samme.

LÆS OGSÅ Brøndby trak sig op fra dybet i overtiden

»Der er to forskellige situationer. Der er de fire kampe, der kommer nu, og så er der situationen til foråret, hvor der er mere tid«.

LÆS OGSÅSilkeborg fyrer Bordinggaard efter endnu et nederlag

»Men nu og her handler det om at få et resultat i kampene. Det er til foråret, man kigger på individuelle ting omkring spillerne og deres personlige udvikling. Her og nu er det holdet og os alle sammen, det gælder«, siger Viggo Jensen.

Silkeborg ligger sidst med 11 point for 16 kampe.

LÆS OGSÅSIF om fyring: Placeringen taler for sig selv

Den 65-årige træner, som indtil videre har skrevet kontrakt til udgangen af denne sæson, har været cheftræner i Silkeborg to gange tidligere - og deler skæbne med Bordinggaard. Viggo Jensen blev fyret fra jobbet i Silkeborg i 2006 efter bare 8 point i 14 kampe.

Jensen har været træner i mere end 30 år, men det er primært den nyere tid, han tager med sig.

»Man kommer, som man er, og med det, man har i bagagen. Det, jeg har i bagagen aktuelt, er, at jeg var sportschef i Esbjerg, som rykkede op fra 1. division, og så har jeg været del af teamet i OB i tre år«, siger Viggo Jensen.

LÆS OGSÅ Fyret Bordinggaard: Jeg er rigtig ærgerlig

Den erfarne træner har blandt andet ry for sit temperament og sin stærke indlevelse fra sidelinjen.

»Det er klart, at alle trænere har hver deres facon at gøre tingene på. Og det er klart, at der er mange mytedannelser, omkring de ting, som jeg gør. Det kan jeg i princippet ikke forholde mig til«, siger Viggo Jensen.

Del link
Annonce
Mest læste
Dit politiken
Annonce