Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

FCN-anfører kåret som årets spiller i Superligaen

Han udstråler ro og overblik, siger juryen i Dansk Boldspil-Union.

Gem til liste

I en alder af 36 år lykkedes det FC Nordsjællands anfører, Nicolai Stokholm, at blive kåret som årets superligaspiller.

Det skete mandag aften ved Dansk Fodbold Award i Cirkusbygningen i København.

Stokholm vandt prisen foran sine tidligere holdkammerater i FCN, Andreas Bjelland, som nu spiller i hollandske Twente, samt Tobias Mikkelsen, der er skiftet til tyske Greuther Fürth.

LÆS OGSÅOlsen om masseafbud: Vi skal bruge det positivt

FC Københavns anfører, Lars Jacobsen, var også nomineret til prisen som årets spiller i Superligaen.

Ro og overblik
Juryen i Dansk Boldspil-Union (DBU) begrundede sit valg af Stokholm med, at han udstråler ro og overblik og er god til at styre FC Nordsjællands spil.

»Jeg vil godt takke mine medspillere. Uden et fantastisk hold er det svært at præstere som enkeltperson. Jeg vil også gerne takke trænerteamet for de rammer, som de har stillet op«.

»Sidst men ikke mindst, vil jeg naturligvis gerne takke min dejlige kone og vores to børn. Tak for jeres støtte både i med- og modgang«, siger Stokholm ifølge TV2 Sporten.

Comeback på landsholdet
I begrundelsen for nomineringen af Stokholm lød det blandt andet også:

»Anfører og dirigent på mesterholdet fra FC Nordsjælland. Udstråler ro og overblik og styrer og kontrollerer holdets spil både defensivt og offensivt«.

I sidste sæson vandt Stokholm det danske mesterskab med FCN, og det har blandt andet givet FCN-anføreren comeback på det danske landshold.

LÆS OGSÅOlsen må undvære syg FCK'er i Tyrkiet

»Fra sin position bagest på midtbanen iscenesætter Stokholm sit hold - og har endda markeret sig adskillige gange som målscorer«.

»De fine præstationer har også givet comeback til landsholdet i en alder af 36 år«, lyder roserne til Stokholm.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere