Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

FCN-anfører kåret som årets spiller i Superligaen

Han udstråler ro og overblik, siger juryen i Dansk Boldspil-Union.

Gem til liste

I en alder af 36 år lykkedes det FC Nordsjællands anfører, Nicolai Stokholm, at blive kåret som årets superligaspiller.

Det skete mandag aften ved Dansk Fodbold Award i Cirkusbygningen i København.

Stokholm vandt prisen foran sine tidligere holdkammerater i FCN, Andreas Bjelland, som nu spiller i hollandske Twente, samt Tobias Mikkelsen, der er skiftet til tyske Greuther Fürth.

LÆS OGSÅOlsen om masseafbud: Vi skal bruge det positivt

FC Københavns anfører, Lars Jacobsen, var også nomineret til prisen som årets spiller i Superligaen.

Ro og overblik
Juryen i Dansk Boldspil-Union (DBU) begrundede sit valg af Stokholm med, at han udstråler ro og overblik og er god til at styre FC Nordsjællands spil.

»Jeg vil godt takke mine medspillere. Uden et fantastisk hold er det svært at præstere som enkeltperson. Jeg vil også gerne takke trænerteamet for de rammer, som de har stillet op«.

»Sidst men ikke mindst, vil jeg naturligvis gerne takke min dejlige kone og vores to børn. Tak for jeres støtte både i med- og modgang«, siger Stokholm ifølge TV2 Sporten.

Comeback på landsholdet
I begrundelsen for nomineringen af Stokholm lød det blandt andet også:

»Anfører og dirigent på mesterholdet fra FC Nordsjælland. Udstråler ro og overblik og styrer og kontrollerer holdets spil både defensivt og offensivt«.

I sidste sæson vandt Stokholm det danske mesterskab med FCN, og det har blandt andet givet FCN-anføreren comeback på det danske landshold.

LÆS OGSÅOlsen må undvære syg FCK'er i Tyrkiet

»Fra sin position bagest på midtbanen iscenesætter Stokholm sit hold - og har endda markeret sig adskillige gange som målscorer«.

»De fine præstationer har også givet comeback til landsholdet i en alder af 36 år«, lyder roserne til Stokholm.

PolitikenPlus
 • Run Socks 2.0 Merino CEPs nye topkvalitets kompressionsløbestrømper med 17% merinould, der giver lidt ekstra varme på de kolde dage.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Long Vintertight Unisex Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • Gore Essential SO Gloves Varm løbehandske fremstillet i Windstopper materiale, der gør handsken fuldstændig vindtæt.

  260 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Polar M400 med pulsmåler M400 er et særdeles brugervenligt GPS-ur spækket med nemt anvendelige funktioner, der kan hjælpe dig i topform.

  1.350 kr. Spar 350 kr. Læs mere