Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Okore løber med titlen som årets talent

Jores Okore blev kåret som årets talent foran FC København-kometen Andreas Cornelius.

Gem til liste

FC København-angriberen Andreas Cornelius har imponeret i dette efterår, men det blev alligevel FC Nordsjællands forsvarsspiller Jores Okore, der løb med titlen som årets talent ved Dansk Fodbold Award.

Okore var en af de bærende kræfter på det FCN-hold, som overraskende vandt det danske mesterskab i sidste sæson.

Den 20-årige FCN-stopper har udviklet sig til at være fast mand i landsholdstruppen, og det solide spil i Superligaen og Champions League er grunden til, at Okore vandt prisen.

LÆS OGSÅFCN-anfører kåret som årets spiller i Superligaen

Ud over Cornelius var også AaB-angriberen Nicklas Helenius og Ajax' unge stjernefrø Viktor Fischer nomineret til prisen.

Imponerende acceleration
Der var store roser til Okore i begrundelsen for nomineringen, som et udvalg i Dansk Boldspil-Union (DBU) stod for.

»Jores har en imponerende acceleration og en meget veludviklet evne til at bruge sin rigtig gode fysik effektivt i nærkampe«.

Læs også»Naturlig anfører« vinder titlen som årets danske fodboldspiller

»Dette gør, at kun ganske få modstandere, selv dem fra højeste niveau, evner at komme godt ud af en-mod-en-duellerne mod Jores«, lyder det om Okore.

Allerede i slutningen af 2011 fik Okore debut på det danske A-landshold og er blevet noteret for flere landskampe i 2012.

PolitikenPlus
 • Run Socks 2.0 Merino CEPs nye topkvalitets kompressionsløbestrømper med 17% merinould, der giver lidt ekstra varme på de kolde dage.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Long Vintertight Unisex Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • Gore Essential SO Gloves Varm løbehandske fremstillet i Windstopper materiale, der gør handsken fuldstændig vindtæt.

  260 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Polar M400 med pulsmåler M400 er et særdeles brugervenligt GPS-ur spækket med nemt anvendelige funktioner, der kan hjælpe dig i topform.

  1.350 kr. Spar 350 kr. Læs mere