Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Okore løber med titlen som årets talent

Jores Okore blev kåret som årets talent foran FC København-kometen Andreas Cornelius.

Gem til liste

FC København-angriberen Andreas Cornelius har imponeret i dette efterår, men det blev alligevel FC Nordsjællands forsvarsspiller Jores Okore, der løb med titlen som årets talent ved Dansk Fodbold Award.

Okore var en af de bærende kræfter på det FCN-hold, som overraskende vandt det danske mesterskab i sidste sæson.

Den 20-årige FCN-stopper har udviklet sig til at være fast mand i landsholdstruppen, og det solide spil i Superligaen og Champions League er grunden til, at Okore vandt prisen.

LÆS OGSÅFCN-anfører kåret som årets spiller i Superligaen

Ud over Cornelius var også AaB-angriberen Nicklas Helenius og Ajax' unge stjernefrø Viktor Fischer nomineret til prisen.

Imponerende acceleration
Der var store roser til Okore i begrundelsen for nomineringen, som et udvalg i Dansk Boldspil-Union (DBU) stod for.

»Jores har en imponerende acceleration og en meget veludviklet evne til at bruge sin rigtig gode fysik effektivt i nærkampe«.

Læs også»Naturlig anfører« vinder titlen som årets danske fodboldspiller

»Dette gør, at kun ganske få modstandere, selv dem fra højeste niveau, evner at komme godt ud af en-mod-en-duellerne mod Jores«, lyder det om Okore.

Allerede i slutningen af 2011 fik Okore debut på det danske A-landshold og er blevet noteret for flere landskampe i 2012.

PolitikenPlus
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere