Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Brøndby har måske en plan i næste uge

Kvartalsregnskabet er udsat i en uge, fordi Brøndby håber at kunne præsentere en fremtidsplan samtidig.

Gem til liste

Det er et ønske om at kunne præsentere aktionærerne for en realistisk fremtidsplan, der torsdag har fået ledelsen i fodboldklubben Brøndby IF til at udskyde det regnskab for tredje kvartal, der skulle have været offentliggjort fredag.

»Vi vil gerne samtidig også kunne melde ud, hvordan vi skaffer den fremtidige kapital i forretningen«, siger klubbens direktør Tommy Håkansson.

Den kriseramte superligaklub fremlægger i næste uge en kvartalsrapport, der efter alt at dømme har blodrøde tal på bundlinjen, blandt andet fordi klubben for første gang skal bogføre milliontabet i den såkaldte feriepengesag.

Ledelsen har i flere måneder lovet en bæredygtig fremtidsplan for klubben, der som følge af likviditetsproblemer i sidste kvartal måtte låne 10 millioner kroner af næstformand Benny Winther til den daglige drift.

LÆS OGSÅBrøndby udskyder kvartalsrapporten

»Vi meldte ud i juni måned, at vi inden for de næste tre-fire måneder ville komme med en plan for, hvordan vi skal gøre for fremtiden i Brøndby IF. Den plan håber vi at have klar næste fredag«, siger Tommy Håkansson.

Ifølge den meddelelse, som Brøndby sendte ud torsdag morgen, skyldes udsættelsen, at 'de drøftelser og overvejelser, der pt. foretages omkring en fremtidig kapitaludvidelse endnu ikke er afsluttet'.

Klubben har undervejs i forløbet ligget i drøftelser med en investorgruppe med klubbens tidligere direktør Frank Buch-Andersen i spidsen.

PolitikenPlus
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere