Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

FC Nordsjælland hægter sig på FCK

FC Nordsjælland slog fredag aften et ineffektivt AGF-hold 2-0 og er dermed kun tre point efter FC København.

Gem til liste

De forsvarende mestre fra FC Nordsjælland hentede tre vigtige point, da de slog AGF 2-0 i aftenens superligakamp på NRGi Arena i Aarhus.

Dermed er nordsjællænderne på Superligaens andenplads tre point efter FC København, der dog har spillet en kamp færre.

Det var ellers AGF, der kom bedst fra start i en chancerig første halvleg, som endte uden mål. Allerede efter det første minut var hjemmeholdet tæt på at bringe sig i front.

Den nykårede landsholdsspiller Casper Sloth slog fra egen banehalvdel en skarp aflevering over FCN-forsvaret, men Stephan Petersen sparkede i Jesper Hansens fodparade i gæsternes mål.

Årets afbrænder fra Nordstrand
I den modsatte ende stod angriberen Morten Nordstrand et kvarter senere for det, der må kandidere til årets afbrænder. I det lille felt headede han bolden forbi mål - på trods af at han ingen modstandere havde omkring sig.

Og lige bagefter var AGF så to gange kun en lang tå fra at prikke bolden ind over stregen. Men de brændte muligheder skulle komme til at koste hjemmeholdet dyrt.

For selv om nordsjællænderne langt fra sprudlede, så var det dem, der 10 minutter inde i anden halvleg kunne bringe sig foran 1-0 på mål af holdets topscorer, Joshua John, der lidt tilfældigt fik bolden i en fri position i feltet.

Det gav gæsterne blod på tanden og i takt med, at de vante kombinationer begyndte at fungere, satte FCN sig mere og mere på kampen.

Svækket mandskab
Lejesvenden Joshua John var igen på spil midtvejs i anden halvleg. På højrekanten sendte han et indlæg ind i feltet, hvor Kasper Lorentzen sikkert headede bolden ind til 2-0, og herfra var det reelt en formsag for mestrene at køre sejren i hus.

FC Nordsjælland var ellers noget svækket til aftenens opgør. Halvdelen af forsvaret var ude med karantæne.

Profiler som Mikkel Beckmann og Andreas Laudrup sad ude med skader. Og den normale anfører Nicolai Stokholm startede på bænken på grund af træthed efter onsdagens landskamp mod Tyrkiet.

AGF har nu tabt tre superligakampe i træk.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere