Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

FC Nordsjælland hægter sig på FCK

FC Nordsjælland slog fredag aften et ineffektivt AGF-hold 2-0 og er dermed kun tre point efter FC København.

Gem til liste

De forsvarende mestre fra FC Nordsjælland hentede tre vigtige point, da de slog AGF 2-0 i aftenens superligakamp på NRGi Arena i Aarhus.

Dermed er nordsjællænderne på Superligaens andenplads tre point efter FC København, der dog har spillet en kamp færre.

Det var ellers AGF, der kom bedst fra start i en chancerig første halvleg, som endte uden mål. Allerede efter det første minut var hjemmeholdet tæt på at bringe sig i front.

Den nykårede landsholdsspiller Casper Sloth slog fra egen banehalvdel en skarp aflevering over FCN-forsvaret, men Stephan Petersen sparkede i Jesper Hansens fodparade i gæsternes mål.

Årets afbrænder fra Nordstrand
I den modsatte ende stod angriberen Morten Nordstrand et kvarter senere for det, der må kandidere til årets afbrænder. I det lille felt headede han bolden forbi mål - på trods af at han ingen modstandere havde omkring sig.

Og lige bagefter var AGF så to gange kun en lang tå fra at prikke bolden ind over stregen. Men de brændte muligheder skulle komme til at koste hjemmeholdet dyrt.

For selv om nordsjællænderne langt fra sprudlede, så var det dem, der 10 minutter inde i anden halvleg kunne bringe sig foran 1-0 på mål af holdets topscorer, Joshua John, der lidt tilfældigt fik bolden i en fri position i feltet.

Det gav gæsterne blod på tanden og i takt med, at de vante kombinationer begyndte at fungere, satte FCN sig mere og mere på kampen.

Svækket mandskab
Lejesvenden Joshua John var igen på spil midtvejs i anden halvleg. På højrekanten sendte han et indlæg ind i feltet, hvor Kasper Lorentzen sikkert headede bolden ind til 2-0, og herfra var det reelt en formsag for mestrene at køre sejren i hus.

FC Nordsjælland var ellers noget svækket til aftenens opgør. Halvdelen af forsvaret var ude med karantæne.

Profiler som Mikkel Beckmann og Andreas Laudrup sad ude med skader. Og den normale anfører Nicolai Stokholm startede på bænken på grund af træthed efter onsdagens landskamp mod Tyrkiet.

AGF har nu tabt tre superligakampe i træk.

PolitikenPlus
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere