Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Viggo trækker Sønderjyske med i bundstriden i comeback-kamp

Silkeborg hentede flot 3-2-sejr på udebane over Sønderjyske.

Gem til liste

Silkeborg fik med en fornem 3-2-sejr fedtet Sønderjyske godt og grundigt ind i nedrykningskampen, efter at bundholdet havde været bagud to gange i den underholdende superligakamp i Haderslev.

Det var en kamp, hvor ordet comeback blev et tema. Sønderjyske måtte se en føring glippe to gange i første halvleg, inden Silkeborg-angriberen Marvin Pourie fuldendte comebacket med målet til 3-2.

Comeback til Viggo Jensen
Der var også comeback til Viggo Jensen, som fik en sejr i sin første kamp som træner for Silkeborg efter sidste uges fyring af Keld Bordinggaard. Viggo Jensen har været træner i Silkeborg to gange tidligere.

Til at begynde med lignede det dog endnu et nederlag for Silkeborg, da Tommy Bechmann bragte Sønderjyske foran 1-0. Angriberen fulgte op på en svag ripost fra Lasse Heinze i Silkeborg-målet efter 21 minutter.

LÆS ARTIKELAGF er træt af brændte chancer: Retfærdigt nok, at FCN vinder

På en endnu større målmandsfejl fik Silkeborgs Dennis Flinta udlignet to minutter senere, da Sønderjyskes keeper Håkon Opdal droppede et ufarligt fladt langskud.

Scorede fra vanskelig vinkel
Det skrøbelige Silkeborg-forsvar måtte se Eyjolfur Hedinsson bringe Sønderjyske foran 2-1 på et hovedstød efter 33 minutter. Silkeborgs Jesper Mikkelsen fik slet ikke generet islændingen nok i duellen.

Men endnu en gang svarede Silkeborg igen, da Frank Hansen fra en yderst vanskelig vinkel headede 2-2-målet ind efter oplæg fra Martin Svensson fire minutter før pausen.

Silkeborg virkede til at have mere energi og tro på tingene, og Kasper Risgaard og Daniel Pedersen skød blandt andet på stolpen mod Sønderjyske.

Derfor var det fortjent, at Pourie fik scoret til 3-2 en halv time før tid, da han fik skovlet bolden ind bag Opdal.

Silkeborg avancerer med sejren fra sidstepladsen og rykker forbi Brøndby, som i endnu et bundbrag møder Esbjerg på hjemmebane i morgen.

Silkeborg har nu 14 point efter 17 kampe. Sønderjyske har 17 point to pladser over nedrykningsstregen.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere