Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Redningstræner efter sejr: Vi ligger stadig nederst

Silkeborgs nye cheftræner Viggo Jensen var lettet over sejr i første kamp.

Gem til liste

Viggo Jensen var som ny træner for Silkeborg glad for 3-2-sejren ude over Sønderjyske, hvilket giver holdet fornyet tro på tingene i bunden af Superligaen.

Men Silkeborg-træneren peger også på en del fejl og mangler i spillet på banen, hvor sønderjyderne kom foran både 1-0 og 2-1 i første halvleg.

»Vi havde en lidt tung begyndelse, og Sønderjyske sad godt på det, og det var egentlig fortjent, at Sønderjyske kom foran to gange. Så begyndte tingene at lykkes lidt for os, selv om vi har en lang liste, vi kan kigge på og forbedre«, siger Viggo Jensen til TV2 Sport.

Glæde over hurtige scoringer
Viggo Jensen tager dog også mange positive ting med sig fra kampen, hvor Silkeborg udlignede hurtigt to gange i første halvleg.

Læs ogsåViggo trækker Sønderjyske med i bundstriden i comeback-kamp

»Vi fik scoret tre mål, og det synes jeg var flot. Det var vigtigt, at vi fik scoret hurtigt efter Sønderjyskes mål. Det var med til at give gejst og vinderinstinkt. Stemningen er god lige nu, men vi ligger stadig nederst i tabellen«, påpeger Viggo Jensen.

Rykker forbi Brøndby
Med sejren rykker Silkeborg fra sidstepladsen op forbi Brøndby, som møder Esbjerg på hjemmebane i et nyt bundbrag i morgen.

Silkeborgs målscorer til 1-1, Dennis Flinta, var meget tilfreds med de tre point, som kommer på et tiltrængt tidspunkt.

»Det var et ryk i den rigtige retning. Der kommer altid et nyt pust med en ny træner. Og så havde vi også det held, der skulle til«, siger Flinta.

Silkeborg møder i næste spillerunde OB på hjemmebane.

PolitikenPlus
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere