Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Redningstræner efter sejr: Vi ligger stadig nederst

Silkeborgs nye cheftræner Viggo Jensen var lettet over sejr i første kamp.

Gem til liste

Viggo Jensen var som ny træner for Silkeborg glad for 3-2-sejren ude over Sønderjyske, hvilket giver holdet fornyet tro på tingene i bunden af Superligaen.

Men Silkeborg-træneren peger også på en del fejl og mangler i spillet på banen, hvor sønderjyderne kom foran både 1-0 og 2-1 i første halvleg.

»Vi havde en lidt tung begyndelse, og Sønderjyske sad godt på det, og det var egentlig fortjent, at Sønderjyske kom foran to gange. Så begyndte tingene at lykkes lidt for os, selv om vi har en lang liste, vi kan kigge på og forbedre«, siger Viggo Jensen til TV2 Sport.

Glæde over hurtige scoringer
Viggo Jensen tager dog også mange positive ting med sig fra kampen, hvor Silkeborg udlignede hurtigt to gange i første halvleg.

Læs ogsåViggo trækker Sønderjyske med i bundstriden i comeback-kamp

»Vi fik scoret tre mål, og det synes jeg var flot. Det var vigtigt, at vi fik scoret hurtigt efter Sønderjyskes mål. Det var med til at give gejst og vinderinstinkt. Stemningen er god lige nu, men vi ligger stadig nederst i tabellen«, påpeger Viggo Jensen.

Rykker forbi Brøndby
Med sejren rykker Silkeborg fra sidstepladsen op forbi Brøndby, som møder Esbjerg på hjemmebane i et nyt bundbrag i morgen.

Silkeborgs målscorer til 1-1, Dennis Flinta, var meget tilfreds med de tre point, som kommer på et tiltrængt tidspunkt.

»Det var et ryk i den rigtige retning. Der kommer altid et nyt pust med en ny træner. Og så havde vi også det held, der skulle til«, siger Flinta.

Silkeborg møder i næste spillerunde OB på hjemmebane.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere