Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

AaB belønner målscorer med treårig kontrakt

Kenneth Emil Petersen, som var med at sikre AaB tre point mod Horsens, fik forlænget sin kontrakt med tre år.

Gem til liste

Tre point på kontoen og tre års forlængelse. Det var en god dag for AaB-profilen Kenneth Emil Petersen, som søndag scorede til 1-0 i AaB's 2-0-sejr hjemme over AC Horsens.

Lidt senere oplyste AaB's centrale forsvarsspiller på sin Twitter-profil, at han har forlænget sin kontrakt, der stod til at udløbe næste sommer, med yderligere tre år.

Billede på Twitter
»Tre point og tre år mere i denne fantastiske klub«, skriver Kenneth Emil Petersen.

På Twitter har Kenneth Emil Petersen desuden lagt et billede ind af ham selv og AaB's sportsdirektør Lynge Jakobsen, som trykker hånd foran et stykke papir på et bord.

Læs ogsåKnusende sikker AaB-sejr kom først sent i hus

»Vi har tegnet en ny aftale for de kommende tre år. Vi er rigtigt glade for Kenneth Emil, og derfor var det en prioritet for os at få forlænget med ham«.

Holder på rutinen
»Vi har et spændende projekt kørende, og det er lige så vigtigt at få forlænget med de rutinerede spillere«, siger Lynge Jakobsen til bold.dk.

KampfaktaAlt om kampens forløb i tal og tekst

»Jeg har en del aftaler, som jeg skal have afklaret, og derfor er det en god nyhed, at vi nu har fået Kenneth Emil på plads. Han bliver en vigtig del af klubben i de kommende år«, vurderer Lynge Jakobsen.

27-årige Kenneth Emil Petersen har været i AaB, siden han i 2009 skiftede fra AC Horsens.

PolitikenPlus
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere