Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Auri om sin måltyv: Han kan ryge på bænken igen

Fire mål i to kampe betyder ikke, at Simon Makienok er garanteret en startplads i Brøndbys næste kamp.

Gem til liste

Simon Makienok Christoffersen er ikke garanteret en startplads i Brøndbys næste kamp mod AC Horsens, selv om den lange angriber med fire mål i to kampe i den grad leverer varen for Superligaens bundhold.

Makienok Christoffersen var i sidste weekend bænket mod Silkeborg, men scorede som indskifter begge Brøndbys mål i 2-1-sejren.

Træningen afgør startpladsen
I dag startede han på banen og nettede igen to gange i 2-2-kampen mod Esbjerg.

»Uanset hvordan han præsterede mod Esbjerg, så skal han præstere igen i morgen, tirsdag, onsdag og torsdag til træning. Der er ingen garantier om en startplads fra mig. Han skal præstere hver eneste dag, for så kan han måske lave tre mål i næste kamp«, siger Brøndby-træner Auri Skarbalius. »Vi  er hurtigere i tankegang, i nærkampene og næsten i alt. Det er derfor ærgerligt, at det ender 2-2«, siger Auri Skarbalius og fortæller, hvor vigtigt det var, at holdet ikke tabte til Esbjerg. - Foto: Jens Dresling

LÆS ARTIKELEsbjerg og Brøndby leverer en forrygende bundkamp

Han fastholder, at der har været gode grunde til at bænke holdets målfarlige angriber.

»Han startede på bænken mod Silkeborg, fordi en af Silkeborgs svagheder er løb i bagrum, og det kan Simon ikke. Simon er også lavet sådan, at når han kommer på bænken, så kommer der en trodsreaktion«, fortæller Auri Skarbalius.

Godkender præstation mod Esbjerg
Brøndby-træneren er generelt rigtigt godt tilfreds med holdets præstation mod Esbjerg, selv om det endte uafgjort. Han kan mærke, at holdet har løftet sig oven på to sejre over Silkeborg - først i pokalturneringen og senere i Superligaen.

»Selv om vi selv mener, at vi har spillet gode kampe tidligere på sæsonen, så giver sejre noget ekstra, og det ser man også på spillerne imod Esbjerg. De sidste par sejre giver tro på det hele. Vi er hurtigere i tankegang, i nærkampene og næsten i alt. Det er derfor ærgerligt, at det ender 2-2«, siger Auri Skarbalius og fortæller, hvor vigtigt det var, at holdet ikke tabte til Esbjerg.

»Jeg må rose spillerne, for selv om vi ikke måtte tabe kampen mod Esbjerg, så gik de alligevel ind og forsøgte at spille fodbold i stedet for at frygte konsekvensen af et nederlag«, siger Brøndby-træneren.

Brøndby indtager Superligaens sidsteplads med 13 point. Esbjerg ligger lige over nedrykningsstregen med 16 point.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere