Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Auri om sin måltyv: Han kan ryge på bænken igen

Fire mål i to kampe betyder ikke, at Simon Makienok er garanteret en startplads i Brøndbys næste kamp.

Gem til liste

Simon Makienok Christoffersen er ikke garanteret en startplads i Brøndbys næste kamp mod AC Horsens, selv om den lange angriber med fire mål i to kampe i den grad leverer varen for Superligaens bundhold.

Makienok Christoffersen var i sidste weekend bænket mod Silkeborg, men scorede som indskifter begge Brøndbys mål i 2-1-sejren.

Træningen afgør startpladsen
I dag startede han på banen og nettede igen to gange i 2-2-kampen mod Esbjerg.

»Uanset hvordan han præsterede mod Esbjerg, så skal han præstere igen i morgen, tirsdag, onsdag og torsdag til træning. Der er ingen garantier om en startplads fra mig. Han skal præstere hver eneste dag, for så kan han måske lave tre mål i næste kamp«, siger Brøndby-træner Auri Skarbalius. »Vi  er hurtigere i tankegang, i nærkampene og næsten i alt. Det er derfor ærgerligt, at det ender 2-2«, siger Auri Skarbalius og fortæller, hvor vigtigt det var, at holdet ikke tabte til Esbjerg. - Foto: Jens Dresling

LÆS ARTIKELEsbjerg og Brøndby leverer en forrygende bundkamp

Han fastholder, at der har været gode grunde til at bænke holdets målfarlige angriber.

»Han startede på bænken mod Silkeborg, fordi en af Silkeborgs svagheder er løb i bagrum, og det kan Simon ikke. Simon er også lavet sådan, at når han kommer på bænken, så kommer der en trodsreaktion«, fortæller Auri Skarbalius.

Godkender præstation mod Esbjerg
Brøndby-træneren er generelt rigtigt godt tilfreds med holdets præstation mod Esbjerg, selv om det endte uafgjort. Han kan mærke, at holdet har løftet sig oven på to sejre over Silkeborg - først i pokalturneringen og senere i Superligaen.

»Selv om vi selv mener, at vi har spillet gode kampe tidligere på sæsonen, så giver sejre noget ekstra, og det ser man også på spillerne imod Esbjerg. De sidste par sejre giver tro på det hele. Vi er hurtigere i tankegang, i nærkampene og næsten i alt. Det er derfor ærgerligt, at det ender 2-2«, siger Auri Skarbalius og fortæller, hvor vigtigt det var, at holdet ikke tabte til Esbjerg.

»Jeg må rose spillerne, for selv om vi ikke måtte tabe kampen mod Esbjerg, så gik de alligevel ind og forsøgte at spille fodbold i stedet for at frygte konsekvensen af et nederlag«, siger Brøndby-træneren.

Brøndby indtager Superligaens sidsteplads med 13 point. Esbjerg ligger lige over nedrykningsstregen med 16 point.

PolitikenPlus
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere