Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

FCK-træner håber på positiv skanning af offensiv stjerne

Nicolai Jørgensen blev skiftet ud med en skade i låret mod FC Midtjylland.

Gem til liste

Han er glad for 2-1-hjemmesejren over FC Midtjylland i Superligaen, men ikke så begejstret for at have set sin offensivstjerne Nicolai Jørgensen udgå med en baglårsskade i første halvleg.

Det er konklusionen hos FCK-træner Ariël Jacobs, hvis mandskab torsdag skal ud i en vigtig udekamp mod norske Molde i Europa Leagues gruppespil.

»Vi prøver at få ham klar, men han skal være 100 procent klar. Vi må se, hvor slemt det er, når han er blevet skannet mandag«, siger belgieren.

LÆS ARTIKELFC København sender FCM på nedrykningskurs

Netop Nicolai Jørgensen spillede en hovedrolle i sejren over FCM, eftersom det var ham, der scorede det vigtige 2-0-mål.

Udskiftning gav luft til FCM
Udskiftningen af Nicolai Jørgensen kort før pausen gav måske FCM håb, vurderer Ariël Jacobs.

»Der var intet at gøre, da Nicolai røg ud. Man man må bare fortsætte. At gøre andet ville være at svigte holdet. Man er selvfølgelig ærgerlig over det, men man må blive ved. Jeg vil ikke sige, at udskiftningen ændrede hele kampens forløb, men måske det alligevel betød, at modstanderen troede mere på det«, siger Ariël Jacobs.

LÆS ARTIKELFCM-træner: Vi skabte store chancer i Parken

Belgieren er ganske tilfreds med sit holds første halvleg, som blev vundet 2-0. Men de sidste 45 minutter kunne have været bedre, siger han.

»Der var perioder, hvor vi ikke fik modstanderne til at løbe nok som i de første 45 minutter, og man mærkede nervøsiteten hos mine spillere. Vi manglede at score det tredje mål, og når der står 2-1, så bliver det bare lidt nervøst«, lyder det fra Ariël Jacobs.

FCK topper Superligaen seks point foran mestrene fra FC Nordsjælland.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere