Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

FCK-træner håber på positiv skanning af offensiv stjerne

Nicolai Jørgensen blev skiftet ud med en skade i låret mod FC Midtjylland.

Gem til liste

Han er glad for 2-1-hjemmesejren over FC Midtjylland i Superligaen, men ikke så begejstret for at have set sin offensivstjerne Nicolai Jørgensen udgå med en baglårsskade i første halvleg.

Det er konklusionen hos FCK-træner Ariël Jacobs, hvis mandskab torsdag skal ud i en vigtig udekamp mod norske Molde i Europa Leagues gruppespil.

»Vi prøver at få ham klar, men han skal være 100 procent klar. Vi må se, hvor slemt det er, når han er blevet skannet mandag«, siger belgieren.

LÆS ARTIKELFC København sender FCM på nedrykningskurs

Netop Nicolai Jørgensen spillede en hovedrolle i sejren over FCM, eftersom det var ham, der scorede det vigtige 2-0-mål.

Udskiftning gav luft til FCM
Udskiftningen af Nicolai Jørgensen kort før pausen gav måske FCM håb, vurderer Ariël Jacobs.

»Der var intet at gøre, da Nicolai røg ud. Man man må bare fortsætte. At gøre andet ville være at svigte holdet. Man er selvfølgelig ærgerlig over det, men man må blive ved. Jeg vil ikke sige, at udskiftningen ændrede hele kampens forløb, men måske det alligevel betød, at modstanderen troede mere på det«, siger Ariël Jacobs.

LÆS ARTIKELFCM-træner: Vi skabte store chancer i Parken

Belgieren er ganske tilfreds med sit holds første halvleg, som blev vundet 2-0. Men de sidste 45 minutter kunne have været bedre, siger han.

»Der var perioder, hvor vi ikke fik modstanderne til at løbe nok som i de første 45 minutter, og man mærkede nervøsiteten hos mine spillere. Vi manglede at score det tredje mål, og når der står 2-1, så bliver det bare lidt nervøst«, lyder det fra Ariël Jacobs.

FCK topper Superligaen seks point foran mestrene fra FC Nordsjælland.

PolitikenPlus
 • Run Socks 2.0 Merino CEPs nye topkvalitets kompressionsløbestrømper med 17% merinould, der giver lidt ekstra varme på de kolde dage.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Long Vintertight Unisex Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • Gore Essential SO Gloves Varm løbehandske fremstillet i Windstopper materiale, der gør handsken fuldstændig vindtæt.

  260 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Polar M400 med pulsmåler M400 er et særdeles brugervenligt GPS-ur spækket med nemt anvendelige funktioner, der kan hjælpe dig i topform.

  1.350 kr. Spar 350 kr. Læs mere