Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Den nye Brøndby-bomber giver Faxe æren for målstrøm

John Faxe og tilskuerne er forskellen på Brøndby før og nu, mener Simon Makienok.

Gem til liste

Simon Makienok Christoffersen fremstår med sammenlagt fire mål i kampene mod Esbjerg og Silkeborg som en vaskeægte bomber for Brøndby.

Den lange angriber mener, at de mange mål til en vis grad kan kædes sammen med John 'Faxe' Jensens ansættelse som konsulent i Brøndby.

»Som hold har vi trænet indlæg og den sidste tredjedel af banen med henblik på at komme frem til chancer«.

Fodret med afleveringer
»Især efter 'Faxe' er kommet til, har vi trænet det utroligt meget og haft fokus på det«.

Læs ogsåEsbjerg og Brøndby leverer en forrygende bundkamp

»Og så har jeg også fået nogle forskellige input om, hvad jeg skal gøre i feltet for at komme frem til chancer og score«, siger Simon Makienok Christoffersen, der i alt har scoret otte gange i denne sæson i Superligaen.

I søndagens 2-2-kamp mod Esbjerg blev den høje angriber også fodret med den ene aflevering efter den anden. Selv om Brøndby var bagud ved pausen, havde Simon Makienok Christoffersen en god tro på, at holdet nok skulle få scoret.

KampfaktaAlt om kampens forløb i tal og tekst

»I pausen sad jeg personligt med en god følelse. Vi skulle bare ud og levere samme indsats, og så var jeg sikker på, at vi nok skulle få vendt det«, siger angriberen, der i begyndelsen af anden halvleg scorede til både 1-1 og 2-1.

Tilskuerne gav et 'boost'
En del af æren for Brøndbys store produktion af chancer vil han også dele med fans'ene på Brøndby Stadion:

»Jeg synes også, at tilskuerne gav os det boost, der gjorde, at vi kunne presse modstanderne ned«.

Læs ogsåAuri om sin måltyv: Han kan ryge på bænken igen

Selv om Brøndby har fået fire point i de seneste to kampe, så er holdet stadig sidst i Superligaen.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere