Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Brøndby kigger på nye investorer

Brøndby ser på »andre muligheder« for at redde den økonomisk trængte klubs økonomi.

Gem til liste

Superligaens nummer sjok, Brøndby, offentliggør fredag regnskabet for tredje kvartal, et regnskab som er blevet forsinket i en uge.

Klubben leder fortsat efter kapital til at styrke den trængte økonomi.

Læs ogsåBrøndby udskyder kvartalsrapporten

»Vi er tættere på, end vi har været, men vi ligger i forhandlinger med flere muligheder og håber, at vi kan offentliggøre det sammen med kvartalsregnskabet i morgen«, siger Brøndbys administrerende direktør, Tommy Håkansson, til DR.

Kigger på andre investorer
Brøndbys tidligere direktør Frank Buch-Andersen har tidligere meldt sig på banen som manden bag et trecifret millionbeløb til en kapitaludvidelse.

Læs ogsåØkonom: Brøndbys regnskab kræver en plan

Det er dog ikke sikkert, at Frank Buch-Andersen og hans investorkreds bliver dem, der skal hælde penge i Brøndby.

»I vores udmeldinger har vi hele tiden sagt, at vi kigger på alle muligheder. Derfor kigger vi på andre end Frank Buch og den kreds, der står bag ham«.

Læs ogsåEsbjerg og Brøndby leverer en forrygende bundkamp

»Status er, at vi fortsat arbejder på at styrke vores likviditet på den korte bane og arbejder på at finde en løsning på den lange bane«, siger Tommy Håkansson.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere