Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Brøndby kigger på nye investorer

Brøndby ser på »andre muligheder« for at redde den økonomisk trængte klubs økonomi.

Gem til liste

Superligaens nummer sjok, Brøndby, offentliggør fredag regnskabet for tredje kvartal, et regnskab som er blevet forsinket i en uge.

Klubben leder fortsat efter kapital til at styrke den trængte økonomi.

Læs ogsåBrøndby udskyder kvartalsrapporten

»Vi er tættere på, end vi har været, men vi ligger i forhandlinger med flere muligheder og håber, at vi kan offentliggøre det sammen med kvartalsregnskabet i morgen«, siger Brøndbys administrerende direktør, Tommy Håkansson, til DR.

Kigger på andre investorer
Brøndbys tidligere direktør Frank Buch-Andersen har tidligere meldt sig på banen som manden bag et trecifret millionbeløb til en kapitaludvidelse.

Læs ogsåØkonom: Brøndbys regnskab kræver en plan

Det er dog ikke sikkert, at Frank Buch-Andersen og hans investorkreds bliver dem, der skal hælde penge i Brøndby.

»I vores udmeldinger har vi hele tiden sagt, at vi kigger på alle muligheder. Derfor kigger vi på andre end Frank Buch og den kreds, der står bag ham«.

Læs ogsåEsbjerg og Brøndby leverer en forrygende bundkamp

»Status er, at vi fortsat arbejder på at styrke vores likviditet på den korte bane og arbejder på at finde en løsning på den lange bane«, siger Tommy Håkansson.

PolitikenPlus
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere