Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

OB banker det spirende håb ud af Silkeborg

OB-træner Troels Bech vandt over sin tidligere klub og kollega Viggo Jensen.

Gem til liste

Den spirende optimisme hos nedrykningstruede Silkeborg blev dæmpet en anelse, da midtjyderne lørdag tabte med 0-2 til OB i Superligaen.

Silkeborgs nytiltrådte træner Viggo Jensen, der er hentet ind som redningsmand efter fyringen af Keld Bordinggaard, lagde ellers ud med at hjælpe holdet til en 3-2-sejr ude over Sønderjyske i sidste weekend.

Den stil kunne Viggo Jensens mandskab på ingen måde følge op på imod OB, der sikkert vandt på scoringer fra Krisztian Vadocz og Rasmus Falk.

OB op på fjerdepladsen
Silkeborg kom til en del chancer, men det hele blev på det skammeligste brændt. Efter et kvarter havde Kasper Risgård en stor chance, men alene med OB-keeper Mads Toppel fik han headet bolden forbi mål.

OB, der med sejren rykker op på Superligaens fjerdeplads, spillede i et højere tempo og fik til tider let spil foran hjemmeholdets mål.

Midtvejs i første halvleg udnyttede Krisztian Vadocz en af de mange blottelser, da han scorede til 1-0.

Kampens store spiller Rasmus Falk trak til baglinjen og sendte bolden skråt bagud. Morten Skoubo lod bolden passere og så kunne en helt fri Vadocz bringe OB i front.

Fornemt solomål af Rasmus Falk
Først et kvarter før slutfløjt slog Rasmus Falk endegyldigt sejren fast, da han trak fri i OB's højre side og bankede bolden i mål til 2-0. En fornem soloaktion af den fynske profil.

Silkeborgs skarpe angriber Marvin Pourie fik ikke vist noget imod OB, og efter en times spil blev tyskeren udskiftet med Henrik 'Tømrer' Pedersen, der spillede sin afskedskamp på Mascot Park i Silkeborg.

Henrik 'Tømrer' Pedersen fik dog ikke sat et aftryk på kampen. Silkeborg ligger med nederlaget fortsat næstsidst i Superligaen.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere