Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

OB banker det spirende håb ud af Silkeborg

OB-træner Troels Bech vandt over sin tidligere klub og kollega Viggo Jensen.

Gem til liste

Den spirende optimisme hos nedrykningstruede Silkeborg blev dæmpet en anelse, da midtjyderne lørdag tabte med 0-2 til OB i Superligaen.

Silkeborgs nytiltrådte træner Viggo Jensen, der er hentet ind som redningsmand efter fyringen af Keld Bordinggaard, lagde ellers ud med at hjælpe holdet til en 3-2-sejr ude over Sønderjyske i sidste weekend.

Den stil kunne Viggo Jensens mandskab på ingen måde følge op på imod OB, der sikkert vandt på scoringer fra Krisztian Vadocz og Rasmus Falk.

OB op på fjerdepladsen
Silkeborg kom til en del chancer, men det hele blev på det skammeligste brændt. Efter et kvarter havde Kasper Risgård en stor chance, men alene med OB-keeper Mads Toppel fik han headet bolden forbi mål.

OB, der med sejren rykker op på Superligaens fjerdeplads, spillede i et højere tempo og fik til tider let spil foran hjemmeholdets mål.

Midtvejs i første halvleg udnyttede Krisztian Vadocz en af de mange blottelser, da han scorede til 1-0.

Kampens store spiller Rasmus Falk trak til baglinjen og sendte bolden skråt bagud. Morten Skoubo lod bolden passere og så kunne en helt fri Vadocz bringe OB i front.

Fornemt solomål af Rasmus Falk
Først et kvarter før slutfløjt slog Rasmus Falk endegyldigt sejren fast, da han trak fri i OB's højre side og bankede bolden i mål til 2-0. En fornem soloaktion af den fynske profil.

Silkeborgs skarpe angriber Marvin Pourie fik ikke vist noget imod OB, og efter en times spil blev tyskeren udskiftet med Henrik 'Tømrer' Pedersen, der spillede sin afskedskamp på Mascot Park i Silkeborg.

Henrik 'Tømrer' Pedersen fik dog ikke sat et aftryk på kampen. Silkeborg ligger med nederlaget fortsat næstsidst i Superligaen.

PolitikenPlus
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere