Annonce
Annonce
Fodbold

Bech efter OB-sejr: Vi laver store fejl

Troels Bech mener, at OB lavede store individuelle fejl imod Silkeborg, der kunne have kostet dyrt.

Gem til liste

Det endte med en 2-0-sejr over Silkeborg, men alligevel lavede OB en del store fejl, der kunne have kostet dyrt.

OB-træner Troels Bech fandt flere skønhedsfejl, men er naturligvis tilfreds med sejren.

»Ja, det er jeg. Det er utroligt, som point hjælper på humøret. Vi spiller bedre, end vi gjorde sidst, vi var i Silkeborg, og vi er bedre end vores modstander, så jeg er svært tilfreds«, siger Troels Bech til TV2 Sport.

Han mener alligevel, at fynboerne var for dårlige til at udnytte de omkring 20 chancer, som holdet skabte imod Silkeborg.

LÆS ARTIKELOB banker det spirende håb ud af Silkeborg

»Ja, det skulle vi have fået mere ud af. Deres målmand Lasse Heinze havde også nogle gode redninger«.

»Vi scorer ikke på 100 procent af chancerne, så vi kalder det et skridt i processen«, siger Bech, der også skal have talt med nogle af sine spillere.

»Vi laver nogle bekymrende store individuelle fejl, som kunne have kostet os. Men spillet flød fornuftigt, og vi kom til chancer, og det kan vi godt lide«, siger Troels Bech.

OB-angriberen Morten Skoubo måtte undervejs lade sig udskifte med ankelproblemer, og spørgsmålet er, om Skoubo bliver klar til næste weekend.

» Jeg har haft problemer med anklen, og det har stået på i en del måneder. Jeg har været på skånekost til træning, og det er ved at være rimelig kritisk«, siger angriberen til TV2 Sport.

PolitikenPlus
 • Long Vintertight Unisex Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • Gore Essential SO Gloves Varm løbehandske fremstillet i Windstopper materiale, der gør handsken fuldstændig vindtæt.

  260 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Run Socks 2.0 Merino CEPs nye topkvalitets kompressionsløbestrømper med 17% merinould, der giver lidt ekstra varme på de kolde dage.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Polar M400 med pulsmåler M400 er et særdeles brugervenligt GPS-ur spækket med nemt anvendelige funktioner, der kan hjælpe dig i topform.

  1.350 kr. Spar 350 kr. Læs mere